Prisijungė dar du žaidimo rėmėjai!

   Šį lietingą trečiadienį Širvintose Kazio vasaros sezono batalijose dalyvavo penkios komandos. Žaidimo pradžioje ir vėl buvo išsuktas Laimės ratas, kuris nusprendė, kad “Savaitės klausimo”, kuris skelbiamas kiekvieną penktadienį portale Krašto žinios, prizas, kurį dovanoja Draustukas atiteko etv***@***.**m el.pašto savininkui.
  Žaidimo rezultatai išduoda, kad komandoms šis trečiadienis buvo nelengvas, bet nuotaiką kelia ir skatina toliai kovoti tai, kad prisijungė dar du žaidimo rėmėjai!
  Pačiame žaidime ir vėl didelio pasipriešinimo nesulaukė KAS TIE JIE?, kuriems atiteko ne tik tradicinis PERGALĖS fabriko prizas, bet ir LSDP Širvintų skyrius įsteigtas prizas blic turo laimėtojams.
  Antri liko iki paskutinio turo itin stabiliai žaidę GIN & RUM, treti kaip reikiant bangavę KOVOTOJAI, kurie tik taškeliu aplenkė BOKŠTĄ. Jubiliejinė vieta atiteko TIEMS, KURIŲ NEDAUG.
  Galbūt toks oras, galbūt labai nepalankus muzikinis turas lėmė tokius rezultatus, bet aišku viena: kitą trečiadienį Hungry moose Širvintos vėl skambės juokas ir vyks protų kova!
  Iki susitikimo po savaitės!

One thought on “Prisijungė dar du žaidimo rėmėjai!

  • 2022-06-02 at 10:26
    Permalink

    Edita Tviragiene, sveikinu su laimėjimu! Tu šaunuolė

Comments are closed.