Drakonas grįžo!

   Šį, tikrai nešaltą trečiadienį gyvų protmūšių “Ko nežino Kazys?” žaidime vėl nugalėjo KAS TIE JIE?. Galbūt, žvelgiant į galutinę lentelę, galima pagalvoti, kad jiems tai pavyko lengvai, bet tai netiesa. Kova vyko iki paskutinio turo, ir prieš jį komandas teskyrė 1 taškas, bet chalvos mėgėjai ir žinovai parodė raumenis ir paskutiniame ture kad dėjo, tai dėjo! Matyt labai norėjo naujojo mūsų rėmėjo APLINKOS TVARKYMO TECHNIKA, kurie yra oficialūs HUSQVARNA atstovai Širvitose įsteigto prizo 😉
  Taigi, šį kartą nugalėjo tik dviese su puse (varduvininkas Petras Jurevičius prisijungė tik žaidimo viduryje, taip parodydamas, kad kai nori – visada gali ir kad į Judėjimą jam nenusispjauti. Šaunuolis!!!) žaidę KAS TIE JIE?, susišlavę visus prizus: Pergalė skanėstus, ATT skėtį ir LSDP Širvintų skyrius dovanas.
   Antri, tik savaitę pabuvę lyderiais, liko GIN&RUM. Trečias BOKŠTAS. Vėl nepaskutiniai buvo TIE, KURIŲ NEDAUG, aplenkę jau nebe naujokus BRIDŽGERIUS.
    Laimės ratas nusprendė, kad šią savaitę “Savaitės klausimo”, kuris penktadieniais skelbiamas Krašto žinios teisingo atsakymo ir laimingo el.pašto savininkas yra mij***@***.**m. Susisieksime dėl Draustukas prizo atsiėmimo!
   O…. kur KOVOTOJAI? Labai pergyvename dėl jūsų, jums viskas gerai? Petras prisijungė nors ir į pusei žaidimo, o jūsų nebuvo. Juk jūs nepasiduodate, jūs KOVOTOJAI?
   Va taip va susirūpinę, krapnojant gaiviam lietučiui skirstėmės namo…
   Iki susitikimo po savaitės! Liepos 6 dieną žaidimas bus. Turbūt išskirtinis, bet bus!
   Po šio trečiadienio, Kazio žaidime mūsų komandoms Lietuvos mąstu sekasi taip:
80. Kas tie jie? (33,8 įskaitinio taško paskutiniame žaidime, 130,4 taško iš viso) +11 pozicijų
163. Gin&Rum (9,5 taško, 48,2 viso) +2
218. Kovotojai (0 taško, 24,4 viso) -21
220. Bokštas (5,4 taško, 24,2 viso) -2
226. Tie, kurių nedaug (5 taško, 21,5 viso) -3
260. Bridžgeriai (4,7 taško, 10,4 viso). +5
Iš viso žaidžia 301 komanda
Tai buvo 6-as Kazio Vasaros sezono žaidimas.