Žaidimo pradžioje apdovanoti “Mėnesio galvosūkio” nugalėtojai

   Šį gražų trečiadienio vakarą į Alkanas Briedis Širvintos susirinko tos pačios penkios komandos. Smagu, kad kai kuriose iš jų atsirado naujų veidų.
   Pats žaidimas tikrai nebuvo liūdnas, o linksmoje kompanijoje tos kelios valandos ir 51 klausimas prabėgo greitai.
Žaidimo pradžioje buvo išdalinti Draustukas įsteigti prizai “Mėnesio galvosūkio” kuris buvo skelbiamas Krašto žinios dalyviams. Tiesa, vienas neatvyko. Lauksim kitą trečiadienį.
   Laimės ratas nusprendė, kad ten pat skelbiamo ir to pačio rėmėjo įsteigtas prizas atiteks el.pašto jur***@*** savininkui.
   Po platesnės informacijos apie neišvengiamai artėjančią “Protingą vasarą” arba “Šprotus 2022” (dar kartą raginu registruotis tik Google Formose) prasidėjo žaidimas.
Super galingai startavo KOVOTOJAI ir KAS TIE JIE?, kurie pirmame ture suklydo tik po vieną kartą, tačiau etatinių lyderių užduoto tempo išlaikyti KOVOTOJAMS nepavyko.
   Trečiame ture sužibėjo GIN&RUM, kuriems ir atiteko LSDP Širvintų skyrius įsteigtas įspūdingas prizas. Na o UAB Aplinkos Tvarkymo Technika įsteigtą prizą už penktą turą pasiėmė KAS TIE JIE?.
   Taigi, nieko jau nebenustebino, kad eilinį kartą žaidimo epizode nugalėjo KAS TIE JIE?, antra vieta KOVOTOJAMS šią dieną buvo dėsninga, kaip ir Pergalė prizas. GIN&RUM tapo bronziniais, BOKŠTAS liko ketvirtas, o stipriai finišavę BRIDŽGERIAI liko penkti.
   Rugpjūčio 31 dieną baigsis Vasaros Lygos sezonas, o jau rugsėjo 6 dieną startuos aštuonioliktas “Auksinio proto” sezonas, o rugsėjo 7 dieną – vienuoliktas Didysis “Ko nežino Kazys?” sezonas. Yra tokios slaptos informacijos, kad nebūtinai į vieną iš formatų tilps visos norinčios dalyvauti komandos tai kviečiu nelaukti iki paskutinės minutės ir po truputėlį pradėti registruotis ( asmenine žinute FB arba draustukas@gmail.com).
   Gražios visiems likusios vasaros ir iki kito trečiadienio!!!