„Auksinis protas“ grįžta į Širvintas!

   Po vasaros atostogų “Auksinio proto” gyvi žaidimai grįžta su naujuoju, jau aštuonioliktu sezonu. Iki naujojo sezono pradžios liko mažiau nei mėnuo – naujojo sezono pradžia: rugsėjo 6 diena, tad kviečiu jus jungtis į antradienio vakarus ir džiaugtis šia poto švente.
   Šiame rudens-žiemos sezone bus keturiolika žaidimų, sezonas baigsis gruodžio 6 dieną, o finalas vyks gruodžio 10 d. Žaidimo struktūra šiame sezone nesikeis: liks 54 klausimai, penki turai, keturiuose iš jų bonusai (po tris taškus).
   Žaidimo vieta ir laikas: antradieniais, 19 valandą, gero maisto namai Alkanas Briedis Širvintos (Plento g.). Žaidimo kaina: 2€/žmogui.
   Žaidimo metu, neišvengiamai, jūsų lauks prizai ir galimybė patekti į TV žaidimą “Auksinis protas”. O gal žaisite kaip “Kietai virti” ir pateksite į žaidimo superfinalą? Jei jums nesvetimas noras sužinoti kažką naujo, patirti gausybę teigiamų emocijų, puikiai praleisti laiką draugiškų bendraminčių kompanijoje – jūsų vieta čia.
   Komandų registracija BŪTINA. Registruotis galite internete (tik naujoms komandoms): https://www.auksinisprotas.lt/protmusio-registracija…/ , el.paštu: draustukas@gmail.com, telefonu 8 614 52549, asmenine žinute Facebook, Google Formoje (rekomenduojama): https://forms.gle/nk2aYppbBzVmmrHP8
Vietos naujame sezone rezervuotos komandoms, kurios žaidė paskutiniame „Auksinio Proto“ arba „Ko nežino Kazys?“ sezone su sąlyga, kad jos užsiregistruos iki rugpjūčio 30 dienos (Google Forms: https://forms.gle/nk2aYppbBzVmmrHP8 ) . Vėliau bus atsižvelgaiam į tai, kuri komanda registravosi anksčiau. Jei atsitiks taip, kad komandos „netilps“ į divizioną, joms bus pasiūlyta išbandyti jėgas „Ko nežino Kazys?“ žaidime su galimybe patekti į „Auksinį protą“ (apie tai vėliau, jei prireiks). Visa aktualiausia ir naujausia informacija, kaip ir įprasta, bus skelbiama FB grupėje „Auksinis protas Širvintose“.
   Taigi, kviečiu jau dalyvavusias ir ypač naujas komandas ir ypatingiausiai tas, kurios prižadėjo ( 🙂 ) registruotis ir patekti į paslaptingą, nuostabų, azartišką ir labai draugišką protų mūšių pasaulį!
   Jei norite žaisti, bet neturite/negalite suburti komandos – ne bėda, mūsų bendruomenė itin draugiška ir kažkuri komanda būtinai jus priiims į savo gretas, tiesiog susisiekime FB arba 8 614 52549.
   Taip pat, kaip ir visuomet, laukiame rėmėjų, kurie nori žaidimus padaryti dar azartiškesnius, įsteigdamai prizus ir pan., o mes pažadame jus labai mylėti, būti lojalūs ir sklaidą žaidimų metu, socialiniuose tinkluose, vietinėse ir respublikinėje spaudos informavimo priemonėse. Susisiekime FB arba 8 614 52549.
   Iki pasimatymo naujajame sezone arba prieš pat jo pradžią vyksiančiame Vasaros sezono uždaryme “Protinga vasara arba ŠProtai 2022”!
   Širvintos, turbūt, geriausia vieta žaisti protų mūšius!