KOVOTOJAI ir KAS TIE JIE pasidalino auksą!

  Šio trečiadienio Alkanas Briedis Širvintos vykusiame žaidime, kuris buvo priešpaskutinis Vasaros Lygoje, netruko staigmenų ir netikėtų rezultatų.
   Visą žaidimą vykusi inirtinga kova taip ir neišaiškino nugalėtojų: kardinaliai pakeitę sudėtį KOVOTOJAI aukso medaliais pasidalino su negausiai dalyvavusiais KAS TIE JIE? komandos nariais.
  BOKŠTAS pasidabino sidabru, o vienas už GIN&RUM žaidęs Gintaras įrodė, kad ir vienas lauke yra karys, bei iškovojo bronzą.
BRIDŽGERIAI, deja, liko be medalių, bet vis tiek galėjo džiaugtis Pergalė prizu.
   LSDP Širvintų skyrius prizas už blicą atiteko KAS TIE JIE?, o UAB Aplinkos Tvarkymo Technika prizas už V turą – KOVOTOJAMS.
   Laimės ratas nusprendė, kad Draustukas prizas už “Savaitės klausimą”, kuris kiekvieną penktadienį skelbiamas Krašto žinios , atiteko el.pašto gma***@*** savininkui.
Kitą savaitę vyks paskutinis Vasaros Lygos žaidimas, kuriame ir paaiškės Draustukas įsteigto ypatingo didžiojo sezono prizo likimas.
   O nuo rugsėjo 6 dienos pradėsime aštuonioliktąjį Auksinio Proto sezoną, tiesa, prieš tai, rugsėjo 3 dieną UAB „Ekmeta“ , Smailių poilsiavietė ir Širvintų tėvų ir vaikų klubas dovanojamame renginyje išsiaiškinę kam atiteks 2022 metų ŠProto (suprask – Širvintų proto) titulas.
   Iki susitikimo po savaitės!

One thought on “KOVOTOJAI ir KAS TIE JIE pasidalino auksą!

  • 2022-08-27 at 12:44
    Permalink

    Šaunuolis, bronzą iškovojęs Gin& prieš gausias komandas, Sveikinimai!
    Iš tikrųjų, organizatoriai galėtų įtraukti blitz rungtį, kurioje žaistų po vieną žaidėją iš komandos 😉

Comments are closed.