Naujos pergalės ir naujų rėmėjų nauji prizai

   Šį antradienį į Alkanas Briedis Širvintos neatvykę Širvintų protų mūšių mylėtojai gali graužti sau nagus: emocijos, šūksniai ir azartas liejosi per kraštus.
  Prieš savaitę nuo KOVOTOJŲ antausį gavę KIETAI VIRTI mobilizavosi ir dėjo iš peties: sezono taškų rekordas ir labiau nei užtikrinta pergalė ir Globalūs Projektai prizas.
  Na, o KOVOTOJAI mobilizavosi dalinai. Labai dalinai, ir tik parodę savo kovotojišką charakterį išvargo antrą vietą bei Draustukas prizą.
   Smagu ir vėl ant nugalėtojų pakylos matyti sugrįžusią DERMĘ, kurių veiduose vis dar buvo šypsenos po sekmadienį gauto kvietimo į TV žaidimą.
   Nuo medalininkų nedaug atsiliko TURBULENCIJA, RAUDONAS VERŠIS bei mano mylimukai: ŠIRVINTŲ PGT. Pastarieji sukėlė sumaišties įprastoje komandų rikiuotėje, po pirmo turo būdami treti, o po antro šovę net į antrą vietą. Nenuostabu, kad komanda pasiekė savo rekordą ir smagu, kad galėjo džiaugtis ir UAB „Ekmeta“ prizu.
   Na o BOKŠTAS vis dar neranda savo žaidimo, darosi truputį neramu…
   Daug emocijų ir vilties suteikė naujo seno rėmėjo Mokas IT paruoštas prizas, kurio savininką nustatė mėgstamas Laimės ratas – šį kartą Fortūna šypsojosi TURBULENCIJAI.
   Na o toliau planas toks: laukiam ryto ir sudėliojame statistiką bei gėrimės KIETAI VIRTŲ užimta vieta visoje Lietuvoje, po to susiplanuojame kelionę ir vykstame pažaisti Kazio už ŠIRVINTOS UNITED, sekmadienį laukiame kvietimų į TV dalybų ir laikome špygas už šiandienos herojus, o kitą antradienį susitinkame ir vėl, tiesa, kitoje vietoje.
   IKI!