Vilkaviškio rajone nauji investuotojai iš Širvintų

   Naujieji investuotojai Vilkaviškio rajone: „Planuojame investuoti iki 15 mln. eurų ir sukurti iki 100 darbo vietų“.
   Tokius skaičius įvardija Kęstučio Pakalnio vadovaujamai UHB Group įmonių grupei priklausančios UHB Service – Lietuvoje įsitvirtinusios įmonės, savo veiklą pradedančios ir Vilkaviškio rajone – atstovai, šiandien apsilankę Savivaldybėje bei susitikę su meru Algirdu Neiberka ir Administracijos direktoriumi Vitu Gavėnu.
UHB Service, vadovaujama Andriaus Ivaškos, užsiima mažmenine ir didmenine maisto produktų prekyba, internetine prekyba, gelžbetonio gaminių pardavimu, atlieka pašarinių žaliavų, skystų produktų, birių cheminių produktų fasavimo, sandėliavimo, krovos ir logistikos paslaugas.
   Sėkmingai įsikūrus Pilviškiuose esančiame 2,4 ha sklype ir įrengus terminalą, besiribojantį su geležinkelio atšaka, įmonė teiks maisto produktų, gelžbetonio gaminių ir nežalingų birių cheminių produktų krovos, sandėliavimo bei logistikos paslaugas.
   „Labai džiaugiamės, kad su UHB Group ir UHB Service vadovais Kęstučiu Pakalniu bei Andriumi Ivaška nuo pat pradžių užmezgėme darbinius santykius. Įmonė rinkosi ir tarp kitų Lietuvos miestų savo veiklos vykdymui, tačiau investuotojus sėkmingai pavyko pritraukti būtent į Vilkaviškio kraštą“, – kalbėjo Savivaldybės vadovai.
Jau per artėjantį pusmetį įmonė planuoja į savo veiklą rajone investuoti apie 3 mln. eurų ir įdarbinti iki 30 žmonių.
   „Tai – naujos investicijos ir naujos darbo vietos mūsų krašto žmonėms. Tai – neabejotinas ir ilgai lauktas žingsnis į priekį tiek Pilviškių miesteliui, tiek visam Vilkaviškio rajonui“, – po susitikimo su investuotojais džiaugėsi Savivaldybės meras Algirdas Neiberka.

2 thoughts on “Vilkaviškio rajone nauji investuotojai iš Širvintų

  • 2022-11-04 at 10:41
    Permalink

    Širvintų rajone nėra geležinkelio

  • 2022-11-02 at 09:10
    Permalink

    Pasisekė Vilkaviškio savivaldybej, kad tokie verslininkai investuoja pas juos. O mūsų moka tik pagalius į ratus kaišioti ir gyventi senomis ambicijomis.

Comments are closed.