KIETAI VIRTI kiečiausi Lietuvoje!!!

    Lapkrčio 1 diena – istorinė Širvintų protų mūšių mylėtojų bendruomenei! Ir viskas dėl KIETAI VIRTŲ!
   Absoliutus komandos (ir Širvintų) rekordas – 104 taškai, kuris vargu ar kada bus pamuštas. Tik 4 neteisingi atsakymai per visą žaidimą! Tik 4!!!!!
   Ir… absoliuti pirma vieta Lietuvoje! Ne mažuose miestuose ar kur – visoje Lietuvoje. Taip, pirmą kartą per beveik šešis komandos gyvavimo metus.
  Mažųjų miestų įskaitoje komanda šoktelėjo į septintą vietą ir turi 20 taškų persvarą nuo 16-tos. Tai rimta pretenzija į antrą finalą iš eilės. Tereikia nepaleisti iniciatyvos ir… tiesiog žaisti. Likusius penkis žaidimus neatsipalaiduoti (o tą jie sugeba 🙁 ) ir mobilizuotis visiems. Viskas jų rankose, tiksliau, galvose!
   Dideliausi sveikinimai komandai!
***
    IX
  Laisvadienio-ilgojo savaitgalio-Visų Šventųjų žaidimas įvyko ir pavyko. Jame geriausią savo karjeros pasirodymą surengė Širvintų komanda KIETAI VIRTI – sveikiname! Antri šį kartą – KARADI iš Kauno, treti – KIEK ŽMONIŲ, TIEK NUOMONIŲ (Vilnius).
Bendra visų šį vakarą žaidusiųjų rikiuotė:
  Reiškiame didžiausią padėką visiems, kurie šiandien rinkosi ir buvo kartu. Kaip sakė vienas žaidėjas – „šiandien pamatėt, kiek turit tikrų fanų“ 🙂 Tad dar kartą ačiū jums už žaidimą, o kitą savaitę lauksime sugrįžtant visų poilsiautojų ir tęsime sezono kovas. Iki kito! 👏
Artūras ir co. 🐕
Auksinis protas
***
  Heksagonas, nulėmęs 100!!! Arba rekodinį sąstatą surinkusių KIETAI VIRTŲ rekordinė pergalė 🎉
  Ne „Alkaname briedyje“ ir visai netradicinį antradienį jau devintasis šio sezono „Auksinio proto“ gyvas žaidimas Širvintose vyko įtemptai, azartiškai, lydimas ir pergalingų „jėėė“, ir nusivylimo atodūsių. Bet svarbiausia – gausus dalyvių, o dar ir svečių iš Elektrėnų.
  Galutinėje lentelėje pozicijos išsidėliojo taip:
I vieta – KIETAI VIRTI, visas kitas komandas palikę solidžiu 50 taškų skirtumu, apdovanoti Globalūs Projektai prizu.
II vieta – KOVOTOJAI, vos vienu vieninteliu taškeliu aplenkę pradžioje įsisiūbavusią, bet paskui „sėdusią“ DERMĘ.
Tiesa, DERMEI šiandien fortūna šypsojosi ir žaidimą ji baigė, laimėjusi net 2 prizus: EKMETOS ir laimės rato išsuktu „Alkano briedžio“ siurpizu.
IV vieta – svečiams iš Elektrėnų, komandai BANDERLOGAI, apdovanotiems ne tik draugiškais širvintiškių plojimais, bet ir @Draustukas prizu.
V vietoje – stipriai žaidimą užbaigusi, nors ir praretėjusiomis gretomis žaidusi TURBULENCIJA.
VI liko puikiai žaidimą užbaigęs BOKŠTAS, o nuo jų vos vienu taškeliu atsiliko 2 ir 3 turus gerai sužaidęs, helovyniška nuotaiką transliavęs RAUDNAS VERŠIS.
VIII – saldžioji ŠIRVINTŲ PGT porelė.
  Žaidimo vedėjas Saulius Voveris šiandien šiek tiek kimo, bet rankos buvo laisvesnės, nes turėjo asistentę, kurios ir video apžvalga 📹
  Ačiū už puikų vakarą ir iki kito karto.