ŠIRVINTOS UNITED plečia savo interesų zoną

   ŠIRVINTOS UNITED plečia savo interesų zoną 🙂
   Jūs galvojote, kad Širvintos United sugalvota žaisti Kazį? Galvokite iš naujo! Net Širvintos United logotipe parašyta INTELEKTINIŲ ŽAIDIMŲ KLUBAS. Visokių! Taigi:
  Kitą penktadienį, lapkričio 18 dieną ŠIRVINTOS UNITED startuoja “ŠTURME” (plačiau https://www.sturmas.lt/pirmassturmas). Komandoje laukiami VISI norintys, o ypač, gerai pažįstantys Vilnių.
KAS YRA ŠTURMAS?
  „Šturmas“   – tai nuotoliniu būdu organizuojamas žaidimas, kuriame kiekviena  komanda gauna užduotis ir per tam tikrą numatytą laiko tarpą (3  valandas) turi įvykdyti kuo daugiau užduočių bei nusifotografuoti prie  kuo daugiau skirtingų objektų. Šturmas labai panašus į orientacines  varžybas, tačiau savo pobūdžiu nuo jų skiriasi. Galvosūkių sprendimas,  organizatorių sugalvotų užduočių įgyvendinimas, naujų ir įdomių miesto  vietų pažinimas – visa tai yra Šturmo žaidimo esmė. Išsprendus užduotį,  gausite užuominą/nuorodą, kur reikia nuvažiuoti ir prie ko reikia  nusifotografuoti. Tai padarius nuotrauką įkelsite į mūsų žaidimo sistemą  bei už užduotį gausite taškų.
  Norintys dalyvauti, pasirašome po šiuo įrašu, komentare Širvintų auksinio proto facebook profilyje.
  Žaidimai vyksta: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Panevėžyje, Tauragėje ir Ukmergėje. Prioriteto būdu renkamės Vilnių, bet jei bus norinčių žaisti, tarkim, Ukmergėje, galim paleisti kelias komandas. Mažame mieste žaisti sunkliau, ten vietiniai viską žino…
  “Smegenų centras” bus vienas, kuris koordinuos visu ekipažus.