Čiobiškio ąžuolas pamažu ,,dygsta“

   Projektas ,,Čiobiškio monumentas“ palengva vykdomas. Prie žmonių suaukotų pinigų ir neatlygintinai atliktų paslaugų ir darbų pridėjus Lietuvos Respublikos lKrašto apsaugos ministerijos skirtas lėšas (pagal paraišką gauta 8000 Eurų) šiandienai Čiobiškio ąžuolas pamažu ,,dygsta“. Pro šalį pravažiuodami jau galite išvysti pamatus ir postamentą, ant kurio bus montuojama meniška plieninė ąžuolo skulptūra. Viso išleista trylika tūkstančių aštuoni šimtai eurų ir žmonių neatlygintinas darbas.
   Ačiū skulptoriui Algirdui Kuzmai, kuris sukūrė paminklą kovojusiems, žuvusiems už Lietuvos laisvę Didžiosios kovos apygardos (Žalio Velnio) partizanams atminti bei istorinei tiesai įamžinti Čiobiškyje.
    Dėkui visiems, kurie palaikė, parėmė šią iniciatyvą. Kiekvieno prisidėjimas labai svarbus, vertingas ir reikšmingas. Be jūsų visų indėlio tai būtų likusi tik idėja…
Artimiausiu metu laukia metalinės konstrukcijos statybos darbai. Kad ,,užaugtų“ plieninis ąžuolas, trūksta lėšų Corten plienui nupirkti – reiktų apie 15000 Eurų.
Todėl skelbiame paramos rinkimo akciją ,,100 po 100“, t.y.ieškome dar 100 geros valios geradarių, kurie paaukotų po 100 Eurų. Žinoma bet koks indelis labai labai reikšmingas ir reikalingas.
   Sąskaita paramai : LT307300010158831487, AB ,,Swedbank”. Paramos fondas ,,Čiobiškio ąžuolas“.
   Fotografijų autorius Algirdas Kuzma

Paramos fondas „Čiobiškio ąžuolas“