Vyko LSDP Širvintų skyriaus visuotinis susirinkimas

   Tradiciškai, kaip ir kiekvienais metais, LSDP Širvintų skyrius rinkosi į visuotinį skyriaus susirinkimą.

    Kaip ir kasmet, taip ir šiemet susirinkime aptarti nuveikti metų darbai, planuojama veikla ateinantiems kalendoriniams metams. Kadangi prieš akis laukia savivaldybių tarybų ir merų rinkimai, nemažai dėmesio buvo skirta ir šiam klausimui: sudaryti ir patvirtinti kandidatų sąrašai, išklausyta ir aptarta rinkiminė programa. Tačiau, kaip to reikalauja rinkimų reglamentas, apie tai rinkėjus informuosime atskiru politinės reklamos straipsniu.

   Susirinkime dalyvavęs LR Seimo narys Algirdas Sysas aptarė Lietuvos aktualijas, papasakojo apie LSDP frakcijos darbą Seime.

   Susirinkime tradiciškai buvo pasveikinti gražias sukaktis švenčiantys jubiliatai, kuriems dovanas įteikė skyriaus pirmininkė ir Širvintų rajono savivaldybės tarybos narė Anna Kuznecovienė.

   Visi kartu prisiminėme šiltas vasaros sąskrydžio akimirkas, vienos skyriaus poros vestuves.  Artėjančių gražiausių metų švenčių proga skyriaus nariams įteiktos malonios dovanėlės.

   Visą susirinkimą vainikavo skyriaus bičiulio Sauliaus Voverio suorganizuotas smagus kalėdinis vakarėlis… Žaidėme muzikinius žaidimus (viktorina), tad teko gerokai pakratyti atmintį ir prisiminti lietuviškos estrados dainas.

LSDP Širvintų skyriaus informacija