Družų kaimo bendruomenė švenčia 20-ies metų jubiliejų

Mielieji Družų kaimo bendruomenės nariai,
   Gruodžio 20-ąją dieną Družų kaimo bendruomenė švenčia 20-ies metų jubiliejų.
  Nuostabus dvejetukų rinkinys – 2022-12-20… Ir mums – 20!
   Kai kūrėmės, tikėjome, kad būsime kartu, kad suteiksime sau ir kitiems gražių gyvenimo akimirkų.
  Taip ir atsitiko: sukūrėme kartu daug įsimintinų akimirkų, suorganizavome daug švenčių suaugusiems ir vaikams, stovyklų, aplankėme vos ne visus Lietuvos kampelius, susitikome ir pasidalijome gerąja patirtimi su daugeliu Lietuvos bendruomenių, vykdėme be galo daug projektų, buvome drauge ir varge, ir džiaugsme.
  Daug kas Družų kaime per tuos metus įvyko pirmą kartą Družų kaimo istorijoje: mes kūrėme ją ir tapome jau šio kaimo istorijos dalimi, sukurdami pridėtinę vertę savo kaimui, jo vardo skambėjimui ne tik rajone, bet ir Lietuvoje.
  O juk gražiausias dalykas bendruomenės gyvenime – susitikimai su žmonėmis – bendraminčiais, kuriuos gali pažadinti viduryje nakties, kurie pasiūlys padėti, parems idėją ir, svarbiausia, bus kartu tada, kada tau labiausiai reikia.
  Nuoširdumu ir atvirumu apkabinu Jus ir pajaučiu kiek daug Jūs turite to, to, kuo galite dalintis – Žodžiu, Patirtimi, Gerumu, Supratimu, Atjauta.
  Tuo, ko negalime nusipirkti už jokius pinigus…
  Sveikinu Jus ir dėkoju Jums už buvimą kartu visus tuos ilgus 20 metų, linkėdama apkabinti kuo dažniau vieni kitus ne tik rankomis, bet ir švelniu, palaikančiu žodžiu, šiltu žvilgsniu, gerumu, supratimu, pasitikėjimu ir viltimi.
  Tegu kiekvienas mano žodis sušyla Jūsų širdyje ir pražysta pačiomis gražiausiomis spalvomis bei išsklaido tarp Jūsų esančią Tylą, Rūką ir nulyja MEILE…
  Turėkime Laiko savo Gyvenimui!
  Turėkime Laiko Šalia Esančiam!
  Ir būkime!
Družų kaimo bendruomenės pirmininkė Dalia Taparauskienė
Družų bendruomenės facebook paskyra