Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltą kandidatę į meres IRENĄ SLIŽAUSKIENĘ

Mieli Širvintų krašto žmonės,
   Esu Irena Sližauskienė, gimiau, augau, dirbau ir dabar gyvenu Širvintose. Esu dviejų, jau suaugusių vaikų mama. Baigiau Vilniaus Pedagoginį institutą ir įgijau aukštąjį išsilavinimą. Niekada nebuvau išvykusi iš savo gimtojo krašto gyventi ar dirbti svetur. Esu tikra šio krašto patriotė.
   Savo darbo karjerą pradėjau dirbdama Širvintų vaikų lopšelyje-darželyje „Saulutė“, vėliau dirbau Širvintų Lauryno Stuokos-Gucevičiaus vidurinėje mokykloje ir „Atžalyno“ pagrindinėje mokykloje. Vėliau 16 darbingų metų atidaviau savo „kūdikiui“ – Širvintų pradinei mokyklai, kuriai vadovavau iki 2022 metų birželio mėnesio. Daug laiko skyriau pažinčiai su vaikais, jų tėvais, močiutėmis, seneliais. Bendraujant su visais jais, sužinojau kokiomis mintimis jie gyvena, kuo džiaugiasi, dėl ko pergyvena, kas patinka, o kas – ne. Per visus 44 darbo metus vadovavausi atvirumo, skaidrumo, bendruomeniškumo principais. Todėl man – ne tas pats, kokiame gimtame krašte gyvename ir gyvensime.
   Turėdama nemažą žinių bagažą ir didelę bendravimo patirtį, nutariau dalyvauti šiuose rinkimuose ir siekti mero posto.
   Mano prioritetas – laisvas ir laimingas žmogus, kuris gyvendamas savo krašte, nepaisant socialinės padėties, partinės priklausomybės ar giminystės ryšio, turi lygias galimybes dirbti, užsidirbti bei siekti karjeros ir kurti savo gyvenimą čia ir dabar.
  Mano tikslas – sukurti patogią ir sveiką aplinką rajono gyventojams, priimti ir įgyvendinti sprendimus, kurie atneštų teigiamų pokyčių daugeliui mūsų krašto gyventojų.
   Mano vertybės – pagarba kiekvienam žmogui ir jo nuomonei, gebėjimas jį išgirsti, tikėjimas jo galimybėmis, atvira ir demokratiška politinė kultūra.
   Mano šūkis – laikas save valdyti patiems, metas tikrai savivaldai, tikrai demokratijai.
   Netrukus pristatysiu ir savo rinkiminę programą”
Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus informacija
Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-10