Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius. 2

   Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius 2023 m. kovo 5 d. savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose pagal reitingavimo sąrašą.

Nr. 2 sąraše – Irena Sližauskienė:

   Mano gyvenimo vertybės – pagarba kiekvienam žmogui ir jo nuomonei, gebėjimas jį išgirsti, tikėjimas jo galimybėmis. Mano veiklos prioritetas – laisvas ir laimingas žmogus, kuris gyvendamas savo krašte, nepaisant socialinės padėties, partinės priklausomybės ar giminystės ryšio, turi lygias galimybes dirbti, užsidirbti bei siekti karjeros ir kurti savo gyvenimą čia ir dabar. Manau, kad mano sukaupta profesinė ir gyvenimiškoji patirtis, didžiulis noras teisingai ir atsakingai dirbti vardan savo krašto žmonių, leis pelnyti Jūsų pasitikėjimą. Todėl, jeigu būsiu išrinkta mere, pažadu sąžiningai dirbti Širvintų krašto žmonėms, dirbti, kad kiekvienas žmogus jaustųsi gerbiamas ir būtų savo krašto šeimininku. Laikas save valdyti patiems, metas tikrai savivaldai, tikrai demokratijai.

Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus informacijaPolitinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-14