Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus kandidatai – Jolanta Miselienė ir Romualdas Sližauskas

   Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius 2023 m. kovo 5 d. savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose pagal reitingavimo sąrašą.

Nr. 4 sąraše – Jolanta Miselienė

Širvintos – mano gimtinė. Čia užaugo mano dukros, čia auga mano anūkai. Todėl man svarbu, kad Širvintų rajone būtų patogu ir gera gyventi. Būdama tarybos nare inicijuosiu ir palaikysiu sprendimus, kurie skatins jaunas šeimas kurtis mūsų rajone. Įgyvendinant švietimo įstatymo pakeitimus, inicijuosiu sprendimus, kad kuo sėkmingiau būtų vykdomas pasiruošimas visuotiniam įtraukiąjam ugdymui, kurį numatoma įgyvendinti ikimokyklinio ir bendrojo ugdymo mokyklose. Verslo pritraukimas į rajoną yra didelė problema, todėl palaikysiu didesnį finansavimą smulkaus ir vidutinio verslo rėmimui.

Nr. 5 sąraše – Romualdas Sližauskas

Gimiau ir gyvenu Širvintose, todėl nedviprasmiškai ir tiesiai pasisakau:

– prieš autoritarinio valdymo rajone požymius, rajono gyventojų skirstymą į „savus“ ir „svetimus“, vyraujantį nepotizmą;

-už kiekvieno gyventojo teisę dalyvauti sprendimų priėmime, organizuojant mini referendumus ir apklausas aktualiais klausimais.

Jeigu suteiksite pasitikėjimą, sieksiu tai įgyvendinti, kadangi turiu pakankamai tiek gyvenimo, tiek visuomeninio, tiek ir darbo Širvintų miesto bei rajono taryboje patirties.

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-80