Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus kandidatės – Alytė Skeberienė ir Inga Matukaitė

 Pristatome Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus iškeltus kandidatus į tarybos narius 2023 m. kovo 5 d. savivaldybių tarybų ir merų rinkimuose pagal reitingavimo sąrašą.

Nr. 1 sąraše – Alytė Skeberienė

2019 m. buvau išrinkta Širvintų rajono savivaldybės tarybos nare, todėl esu susipažinusi su šio darbo specifika. Dirbdama įsitikinau, kad savivalda mūsų rajone tapo „valda“, kad dažnai yra priimami vienadieniai, populistiniai sprendimai, vyrauja nepotizmas, savų protegavimas, o visuomenei nesuteikiama galimybė dalyvauti sprendimų priėmime. Noriu visa tai pakeisti. Piliečių įtraukimas į politinius procesus, dalyvaujamoji demokratija – būtina sąlyga kuriant oraus gyvenimo sąlygas Širvintų krašto žmonėms. Todėl savo energiją, atkaklumą, ryžtą, viešojo administravimo magistro žinias tikiuosi produktyviai pritaikyti tarybos nario veikloje.

Nr. 3 sąraše –  Inga Matukaitė

Gyvenu Širvintų rajone, todėl man rūpi, kad čia būtų patogu ir saugu gyventi. Nuo 2019 m. esu tarybos nare. Šiame darbe man labai padeda įgytas išsilavinimas ir asmeninės savybės. Ir toliau ketinu visokeriopai remti jaunimo ir nevyriausybinių organizacijų veiklą, rūpintis, kad būtų sudarytos sąlygos vaikų ir suaugusių sportinei, kultūrinei ir meninei veiklai. Man labai svarbu, kad būtų išklausytas ir išgirstas kiekvienas rajono bendruomenės narys, kad jis jaustųsi pilnateisiu šio krašto šeimininku.

Politinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-84