Siūloma numatyti papildomą finansavimą kelio Vilnius-Utena rekonstrukcijai

  Kitų metų valstybės biudžete siūloma Susisiekimo ministerijai, Kelių priežiūros ir plėtros programos finansavimui, numatyti papildomą 2,5 mln. eurų sumą atlikti kelio A14 rekonstrukcijos galimybių studijos ruošimo ir projektavimo darbus. Tokį pasiūlymą 2021 metų valstybės biudžeto ir savivaldybių biudžetų finansinių rodiklių patvirtinimo įstatymo projektui įregistravo Utenoje išrinktas Seimo narys konservatorius Edmundas Pupinis.

Skaityti daugiau: https://madeinvilnius.lt/naujienos/transportas/kitu-metu-biudzete-siuloma-skirti-lesu-keliui-vilnius-utena/ .

   Šiuo keliu pasirūpinti prieš rinkimus molėtiškiams žadėjo  ir Jonas Pinskus. Akivaizdu, jį aplenkė.

4 thoughts on “Siūloma numatyti papildomą finansavimą kelio Vilnius-Utena rekonstrukcijai

  • 2020-11-23 at 19:14
    Permalink

    Bet kad seime ir vyriausybėje dabar bus daugiausia konservatoriai, tai mūsų, tiksliau, veršių, bulių ir telyčių bei pačios merės galvos skausmas. Ir kansleriukas paskutines dienas skaičiuoja. Geopolinitė katastrofa. Neatidarinės vyriausybės ir VRM durų koja. Gaus pinigų tiek kiek ir kiti rajonai. Tik už kiekvieną Eurą reiks atsiskaityti. Baisu? O kaip bus su papildomomis sutartimis, vis pučiant sutarčių kainas? Gal jau tai pasibaigs?

  • 2020-11-23 at 18:32
    Permalink

    Nieko tokio, kad Pupinis pirmas pasiūlė, ne pirmą kartą siūlo ir ne pirmi metai skiriami pinigai šiam baisiam keliui remontuoti. Živilė čia padarys neblogesnį piarą, patirties turi. 2015 m savivaldos rinkimai. Paima Živilė Pinskuvienė ką tik patvirtintą Širvintų savivaldybės tarybos 2013-2020 m. ES struktūrinės paramos strateginį planą su visais įvardintais objektais ir išleidžia leidinėlį, kaip gražiai atrodys Širvintos, jei mane tik išrinksite. Taigi, molėtiškių laukia dar ne viena staigmena. Tuoj pasipils įvairiausios žinios kaip Seimo nario rūpesčiu asfaltuojami keliai, bus ar jau statomas baseinas ir taip toliau. Į savivaldybes ateina dideli pinigai skirti skatinti ekonomikai dėl Covid- 19 sukeltų pasekmių. Atsiverti Vyriausybės nutarimą apie investicijų paskirstymą, DNR planą, kitus dokumentus ir išleidi leidinėlį kaip seimo nario jonelio „rūpesčiu“ gražėja Moletų kraštas.

  • 2020-11-23 at 15:40
    Permalink

    Kai nėra ką pasakyti, nes ne Jonas daro, tai belieka vapenti- koks skirtumas kas daro…
    O jeigu būtų Jonas pasiūlęs, tai klyktumėte per visą Dukros laikraštį.

  • 2020-11-23 at 11:08
    Permalink

    Koks skirtumas kas daro. Bus kelias, galima bus ir pasigirti.

Comments are closed.