Rajono gyventojus pasiskiepyti nuo COVID-19 veš mokykliniai autobusai!

Seniūnijų gyventojų dėmesiui!!!

  • 65+ amžiaus rajono gyventojus pasiskiepyti nuo COVID-19 penktadienį, balandžio 16 d., veš mokykliniai autobusai!
  • Taip šiandien sutarta Savivaldybės vadovių organizuotame seniūnijų bei rajono mokyklų vadovų pasitarime!
  • Sudaromos visos sąlygos tam, kad ir atokesnėse rajono vietovėse gyvenantys senyvo amžiaus žmonės, neturintys galimybių atvykti į Širvintas, galėtų apsisaugoti ir pasiskiepyti nuo koronaviruso.
  • Vyriausybei padidinus leistiną asmenų iš skirtingų namų ūkių, galinčių vykti viename automobilyje, skaičių, kai šie asmenys vyksta į vakcinacijos nuo COVID–19 ligos (koronaviruso infekcijos) vietą ar iš jos, seniūnijos organizuos transportą, kuriuo saugiai pristatys gyventojus į vakcinavimo centrą, o pasiskiepijus parveš atgal.
  • Mokyklų vadovės įpareigotos užtikrinti, kad gyventojų pavėžėjimui skiepytis būtų paruoštos transporto priemonės ir dirbtų vairuotojai.
  • Seniūnai įpareigoti susisiekti su gyventojais, sudaryti sąrašus ir organizuoti sklandų gyventojų paėmimą bei pavėžėjimą į vakcinacijos centrą bei atgal. Registruoti gyventojus padės ir Viešosios Igno Šeiniaus bibliotekos filialų darbuotojai.
  • Kviečiame 65 m. ir vyresnius gyventojus skiepytis nuo COVID-19 ligos „Pfizer“ vakcina jau šį penktadienį, balandžio 16 d.
  • Registruotis vykti gali ir patys senjorai ar juos užregistruoti gali artimieji, skambindami lentelėje pateiktais telefonais.

       Jei turite klausimų, reikalingą informaciją apie vakcinaciją Jums suteiks Savivaldybės administracijos specialistė Julita Meškutavičiūtė, tel. 8 614 56926.

    „Svarbiausia sudaryti sąlygas ir galimybes, kad užtikrintume, jog tie vyresnio amžiaus žmonės, kurie nori pasiskiepyti, gautų vakciną. Ir nors iš centrinės valdžios gaunama informacija kasdien keičiasi ir yra sudėtinga planuoti, tačiau turime susitelkti visi. Suprantama, kad kol nebus paskiepyti 65+ amžiaus grupės gyventojai, nebus galima skiepyti žemesnio prioriteto grupės asmenų,“ – sakė Savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė.

      Būkime sveiki ir saugūs.

    Pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, dalinkitės šia žinute!

 

7 thoughts on “Rajono gyventojus pasiskiepyti nuo COVID-19 veš mokykliniai autobusai!

  • 2021-04-18 at 09:42
    Permalink

    Žiūrėkime objektyviai. 553 patiktukai yra labai labai daug. Tačiau yra vienas bet…
    Atidžiai peržiūrėjau komentarus po infrastruktūros plano animacija Živilės ir savivaldybės feisbukuose bei priėjau štai kokios, kiek netikėtos, išvados: širvintiškiams viskas vienodai! Jiems neįdomu ne tik kas vyksta su jų mokyklomis, darželiais, bet ir kas vyks su visu miestu! Visiška apatija. Kodėl taip sakau? Per abu feisbuko pranešimus tebuvo tik vienos širvintiškės komentaras. Kiti komentuotojai arba iš kitų miestų, arba miesto nenurodė. Net Živilės komanda aptingusi tiek, kad nesugeba parašyti pagiriamojo žodžio!…

  • 2021-04-17 at 10:32
    Permalink

    Kokius haliunikus ta mierė vartoja? Tos jos haliucinacijos sulaukė tik, 540 reakcijų. Žmonės jau aiškiai atskiria kas yra kas. Švietimo seansai vyks karikatūrų parke.

  • 2021-04-17 at 08:26
    Permalink

    Tai kapituliuojat iš anksto, ar kaip?
    O gal vietoj Živilės infrastruktūros plano analogo prieš rinkimus turėsite pasiūlyti kai ką daug geresnio?
    Klausimas visai ne retorinis ir be jokių paslėptų poteksčių.

  • 2021-04-16 at 22:05
    Permalink

    Kalinių balsų pirkėja per seniūnus perduoda po 20€ naivuoliams. Dainius vis siūlo opozicijos partijoms kažikokias tai programas paskelbti, darbus, projektus. Dainiau, reikia partijų konkrečiai klausti, po kiek euriūkų žmonėms siūlote , ir ar turite, kas perdavinės, nes seniūnai jau užimti. Ar turit komandą? Galėtų partijos surengti aukcioną balsiukams. Kas pasiūlys daugiau, tas ir laimės.

  • 2021-04-16 at 19:10
    Permalink

    Nuovokių žmonių pas mus vis tik esama. Aš ir turėjau omeny gerą seniūnų patirtį dirbti individualiai, o dabar dar mašinikės naujos, tad pirmyn…

  • 2021-04-16 at 17:15
    Permalink

    Seniūnai turi didelę patirtį vežioti žmones mažomis grupelėmis. Nuveži žmones, palauki, paprašai, kad parodytų balsavimo biuletenio nuotraką. Atsiprašau, kad parodytų skiepo lapelį. Tada tą pačią grupelę užveži į tašką ir duodi po butelį. Arba po 20€, tegul gerasis žmogus savo nuožiūra nusipirks. Reikia atnaujinti ryšius ir įgūdžius, nes valdančiųjų išrinkimai jau čia pat.

  • 2021-04-16 at 15:26
    Permalink

    O ar nesaugiau būtų seniūnijose įrengti skiepijimo taškus? O seniūnai galėtų suvežioti savo seniūnijų gyventojus mažomis grupelėmis, paimti iš atokesnių sodybų.

Comments are closed.