Tikimės, kad mūsų akcija paskatins vaikus domėtis ir siekti savo tikslų

  Kadaise didis vokiečių mokslininkas ir išradėjas Albertas Einšteinas yra sakęs: „Diena be mokslo – tuščiai praleista diena. Tiek daug yra ko mokytis ir tiek mažai turime tam laiko.“ Tačiau mokslams reikia ne vien laiko, bet ir priemonių.

   Artėjanti Rugsėjo 1-oji – svarbi data daugeliui šeimų. Sunkiau besiverčiančios šeimos šios dienos laukia su dideliu rūpesčiu ir nerimu, kadangi išleisti vaikus į mokyklą yra nemenkas finansinis iššūkis, ypač kai šeimoje jų auga ne vienas, arba vaikus augina vienas iš tėvų.

   Kad artėjantys mokslo metai nekeltų rūpesčių, o skatintų vaikus domėtis ir siekti savo tikslų, bei siekdami šeimoms nors šiek tiek palengvinti pasiruošimą mokyklai kasmet aplankome sunkiau gyvenančių šeimų vaikus su dovanomis – mokyklinėmis priemonėmis. Kadangi vaikai mokysis sudėtingu pandeminiu periodu, pasirūpinta jų saugumu ir padovanota ir vienkartinių medicininių kaukių.

  Lietuvos socialdemokratai ne vienerius metus organizuoja socialinę akciją „Būk – pirmūnas“.  Širvintų rajone šią akciją globoja Širvintų rajono savivaldybės tarybos narė ir LSDP Širvintų skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė. Bičiulių pastangų dėka paremtos šeimos mokslo metų pradžią pasitiks kažkiek lengviau. Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie akcijos geru žodžiu, kurie aukojo mokyklines priemones ar skyrė savo laiko.

   Akimirkos kai matai besišypsančias vaikų akis įkvepia noro nesustoti ir stengtis toliau, nes kiekviena vaiko šypsena yra pati didžiausia dovana mums. Linkime sėkmės mokiniams keliaujant į žinių pasaulį.

   Šiais metais tai jau tryliktoji „Būk pirmūnas“ akcija.

LSDP Širvintų raj. skyriaus informacija

 

 

 

2 thoughts on “Tikimės, kad mūsų akcija paskatins vaikus domėtis ir siekti savo tikslų

  • 2021-09-04 at 20:36
    Permalink

    Ačiū dar kartą už paramą ir vaikams suteiktą džiaugsmą.

  • 2021-09-04 at 14:12
    Permalink

    Šauni ir prasminga akcija.

Comments are closed.