Apie kilusį gaisrą įspėjo suveikęs dūmų detektorius

Širvintų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos

informacija apie gaisrus bei atliktus gelbėjimo darbus

už laikotarpį nuo 2021-12-22 d. iki 2021-12-28 d.

Pranešame, kad 2021 metais Širvintų rajono savivaldybės teritorijoje kilo 62 gaisrai, atlikti 68 gelbėjimo darbai.

Gaisrai

  1. 2021-12-22 d. gautas pranešimas, kad Širvintose, Ramybės g. dega suodžiai dūmtraukyje mediniame, apmūrytame vieno aukšto name. Atvykus, degė suodžiai dūmtraukyje.
  2. 2021-12-22 d. gautas pranešimas, kad Širvintose, Sodininkų g. dega medinis vieno aukšto namas atvira liepsna, viduje žmonių nėra. Atvykus, atvira liepsna degė pusiau medinis pusiau mūrinis, vieno aukšto namas. Nudegė ir išardyta dalis stogo dangos. Apdegė lubos, sienos ir viduje buvę namų apyvokos daiktai. Name dūmų detektoriaus nebuvo.
  3. 2021-12-24 d. gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Kareivinių g. vieno aukšto mūrinis pastatas dega atvira liepsna. Pagalba kaimyniniam rajonui suteikta.
  4. 2021-12-24 d. gautas pranešimas, kad Jauniūnų sen. Papiernios k. Pamusės g. dega vieno aukšto medinis namas. Apie kilusį gaisrą gyventojus įspėjo suveikęs dūmų detektorius. Pristabdyti ugnies plitimą gyventojams padėjo namuose turimas miltelinis gesintuvas. Atvykus iš namo rūko dūmai. Prie dūmtraukio sudegė ir išardyta dalis sienos ir perdengimo.

Atlikti gelbėjimo darbai

  1. 2021-12-22 d. gautas pranešimas, kad Vilniaus g., Širvintose, neprisistatęs pranešėjas matė, kaip jo kaimynas rišo virvę, sako kad pasikars. Atvykus, priešgaisrinių gelbėjimo pajėgų pagalbos neprireikė. Nepagrįstas iškvietimas.

 PAGD prie VRM

Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos

Širvintų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos informacija