Gesintas gaisras, iš griovių traukti automobiliai

Širvintų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos

informacija apie gaisrus bei atliktus gelbėjimo darbus

už laikotarpį nuo 2022-01-19 d. iki 2022-01-25 d.

Pranešame, kad 2022 metais Širvintų rajono savivaldybės teritorijoje kilo 5 gaisrai, atlikti 8 gelbėjimo darbai.

Gaisrai

  1. 2022-01-22 d. gautas pranešimas, kad Jauniūnų sen. Medžiukų k. Plento g. dega medinis garažas. Viduje du automobiliai, dujų balionas, tepalai, benzinas. Šalia degančio garažo stovi gyvenamasis namas. Atvykus, atvira liepsna degė vieno aukšto karkasinis sublokuotas pastatas. Pastatas sudegė. Sudegė ir viduje buvę daiktai. Apsaugoti šalia stovintys ūkinis pastatas ir gyvenamasis namas.

Atlikti gelbėjimo darbai

  1. 2022-01-20 d. gautas pranešimas, kad kelyje Vilnius – Panevėžys automobilis Ford nuvažiavo į griovį, ar yra prispaustų žmonių neaišku. Atvykus, automobilis Ford buvo nuvažiavęs į griovį, prispaustų žmonių nebuvo. Panaudojus buksyravimo lyną automobilis buvo ištrauktas iš griovio.
  2. 2022-01-21 d. gautas pranešimas, kad Širvintų sen., Kielių k. prie pat kaimo automobilis įvažiavo į griovį ir apsivertė, asmuo negali išlipti. Atvykus, automobilis Škoda buvo įvažiavęs į griovį, prispaustų nebuvo. Panaudojus buksyravimo lyną automobilis ištrauktas ir patrauktas į šoną.
  3. 2022-01-21 d. gautas pranešimas, kad kelyje Vilnius – Ukmergė nuo kelio nuvažiavęs vilkikas, dėl sužeistų žmonių neaišku. Atvykus, vilkikas buvo nuvažiavęs nuo kelio, prispaustų ir nukentėjusių žmonių nebuvo. Pagalbos neprireikė.

 PAGD prie VRM

Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos

Širvintų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos informacija