Pradedame naują gyvų protmūšių žaidimų Protų Lyga arba “Ko nežino Kazys?” vasaros sezoną!

   Jau šį trečiadienį prasideda naujas gyvų protmūšių žaidimų Protų Lyga arba “Ko nežino Kazys?” VASAROS SEZONAS!
  Kas trečiadieniais pabėgti nuo šienavimų, ravėjimų ir pavasaroti su foto, audio, žaidėjų ar bendrais klausimais? Taip pat blicu ir ekstra turu?
   Veiksmas trečiadieniais, nuo 19 val. “Alkaname briedyje”.
  Sezono trukmė nuo gegužės 25 d. iki rugsėjo pradžios (bus patikslinta). Vasaros žaidimas lengvas, galima sakyti, kaip treniruotė prieš Didyjį sezoną.
  Žaidimą ir toliau remia fabrikas PERGALĖ, kuris kiekvieną savaitę žaidimo nugalėtojus lepins saldumynais.
  Didyjį sezono prizą už ANTRĄ vietą visame sezone įsteigė Draustukas . O šį kartą prizas toks:
  Naujo KNK VASAROS SEZONO didysis prizas:
  Penkiasdešimties raudonų atspalvių kambarys
  Jaudulio, įtampos ir galvosūkių kupinas pabėgimo kambarys TIK SUAUGUSIEMS!
  Intriguojanti ir paslaptinga Dominantės istorija kviečia dalyvius tapti jos dalimi ir per 60 min. įminti painias užuominas.
  Kambario istorija: „Ar kada dalyvavote erotiniame trileryje, kur kartu susipina aistra ir pavojus? Kiekvienais metais Panelė X rengia slaptus ir kupinus aistros vakarėlius. Kad ten papultumėte, turite įrodyti, jog galite ištverti viliones, karštį ir esate pasiruošę šėlionėms. Turėsite būti budrūs ir atsidavę, kad įvykdytumėte visas Jos užduotis.
  Laikas tiksi ir temperatūra kyla… 50-ies raudonų atspalvių kambarys laukia jūsų.“
  Dovanokite intriguojančius atradimus slaptajame kambaryje!
  KAMBARYS SKIRTAS TIK PILNAMEČIAMS!
Siužetas priderinamas pagal vyrus arba pagal moteris.
Trukmė 60 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Grupė: 2-10 dalyvių
Dalyvių amžius: nuo 18 metų
Užduotys: Elektronika/mechanika
Draustukas dovana skirta 5 asmenims, gali dalyvauti ir daugiau žmonių už papildomą priemoką (10€/asmeniui).
Prizas skiramas ANTROS VIETOS sezone laimėtojams!
  Po sezono visos žaidusios (bent 60% sezono žaidimų) komandos bus kviečiamos į žygį baidarėmis ir DŪZGES, kurios vyks Smailų poilsiavietėje. Šitą ypatingą renginį Jums dovanos UAB „Ekmeta“ kartu su Ūkis Prie Širvintos (poilsiavietė) ir asociacija “Širvintų tėvų ir vaikų klubas”.     Plaukiantiems simboliškas mokestis už baidarę – 10€, baidarių yra 12. Vistik ir vežiojimas, ir jų plovimas, nemažai vargo su jomis. Poilsiavietė su kitom pramogom nemokamai. Poilsiavietėje vietos daug, ji labai vaizdinga ir netoli Širvintų. Po plaukimo galėsime sumesti jau ne boilingo, o tinklinio partiją. 😉😄
  Visada laukiam naujų rėmėjų, kurie visada paminimi ir pagerbiami ne tik žaidimo metu, bet ir socialiniuose tinkluose bei spaudoje ne tik mūsų krašte, bet ir visoje Marijos žemėje 😉 . Esame visiškai apolitiškas judėjimas, bet į rėmėjus priimsime ir visas politines organizacijas, jei joms tai aktualu, artėja rinkimai… O verslai, privačios iniciatyvos ir kt. visada laukiami išskėstomis rankomis 😉 . Mums daug nereikia: kokios knygutės, saldainių saujos, vazonėlio, kuponėlio, suvenyruko… Prizai gali būti steigiami visam sezonui, vienam žaidimui. Už bet ką: kažkokią vietą, burtu keliu ir kt.
  Taip pat trečiadieniais suksime ratelį, kad sužinoti kas laimėjo “Savaitės klausimo” prizus – knygas “Krutink pilkąsias ląsteles” (žaidimas vyksta portale Krašto žinios , žaidimą rengia ir prizus dovanoja , Draustukas ,naujas klausimas kiekvieną penktadienį ).