Gausus būrys patriotiškai nusiteikusių protmūšiautojų giedojo Lietuvos himną

   Šį šventinį trečiadienį į Alkanas Briedis Širvintos susirinko gausus būrys patriotiškai nusiteikusių protmūšiautojų. Juk Mindauginės būna ne kasdieną, o proga visiems kartu sugiedoti Lietuvos himną, pagal tikimybių teoriją, pasitaiko tik kas septynis metus…
    Šešios komandos varžėsi dėl prizų, kuriuos visus jau antrą savaitę iš eilės susišlavė KAS TIE JIE?, kurie šįkart nugalėjo labiau nei užtikrintai! Taip jiems atiteko LSDP Širvintų skyrius prizas už blicą, UAB Aplinkos Tvarkymo Technika (Husqvarna atstovo Širvintose) prizas už penktą turą ir Pergalė prizas už pergalę žaidime!
  Antri liko sugrįžę KOVOTOJAI, kurie tikrai parodė ką gali (jau buvo neramu dėl jų), bronzos medaliais draugiškai (kaip Mindaugas ir Morta 😉 ) pasidalino GIN&RUM ir BRIDŽGERIAI. BOKŠTUI ir TIEMS, KURIŲ NEDAUG nedaug pritrūko…
   Laimės ratas nusprendė kad Draustukas įsteigtas prizas už Savaitės klausimą, kuris skelbiamas kiekvieną penktadienį Krašto žinios atiteko bom***@***.**m el.pašto savininkei. Kuriai jis iš karto ir buvo įteiktas.
   Po kervirto turo, žinoma, visi draugiškai sugiedojome himną (ir ne tik) ir didžiuodamiesi savo valstybe skirstėmės namo.
   Ačiū visiems buvusiems ir susitiksime kitą savaitę!!!