Antradienis – Alkanas Briedis – Auksinis protas

   Susitikimo vietos pakeisti negalima, tad Širvintų išminčiai ir vėl sugužėjo į gero maisto namus pramankštinti protų jau įsibėgėjusiame sezone.
Vienos komandos pasipildė, kitos ištuštėjo, tačiau vakaras ir vėl virė diskusijomis, emocijomis, azartu, „jėėė“ ir „ūūū“…
  Kova prasidėjo įdomiai – „Kietai virtų“ ir „Raudono veršio“ šautu velnio tuzinu, o pasibaigė – gana tradiciškai. Nors galutinis rezultatas neatspindi visą laiką vykusių susirėmimų ties „vidurio linija“.
  Taigi šį kartą užtikrintai laimėjo čempionai iš tradicijos KIETAI VIRTI. Su Petru (nors dar ne šventu) prie stalo, jie ir prizą „Draustuko“ nuskynė, ir visų komandų pagarbos aplodismentų sulaukė.
  DERMĖ, nors šį kartą ir praretėjusi, suderėjo pakankamai gerai ir užėmė taip pat jau tradicinę 2 vietą.
  Bronza atiteko gausiai susirinkusiems KOVOTOJAMS.
  Ketvirta – RAUDONO VERŠIO komanda, kuriai taip pat šiandien prireikė gerokai didesnio stalo.
  Penktas – BOKŠTAS, ko gero pasiekęs komandos narių didžiausio skaičiaus rekordą.
  Šešta – TURBULENCIJA, kuriai sėkmė nusišypsojo loterijoje, laimėjusi „Ekmetos“ įsteigtą „Auksinio proto“ aukso plytą.
  Nors ir septinta, bet vis stipriau atrodanti ŠIRVINTŲ PGT pora, už kurią šiandien sirgo ir kitą kartą sirgs pats Širvintų „Auksinio proto“ šeimininkas Saulius Voveris.
  Taigi žmonės, mankštinam smegenis, verčiam knygų puslapius, sprendžiam kryžiažodžius, klausomės dar tebegyvo radijo, o labiausiai – 1950-1960 m. grupių (kitaip muzikiniai turai ir toliau nebus patys sėkmingiausi) ir laukiam kito antradienio. O kam nekantru laukti visa savaitę – žaidžiam Kazį rytoj Akropolyje ir atstovaujam širvų briedžių miestui su ŠIRVINTOS UNITED.