Paskutiniame posėdyje dalyvavo 16 Tarybos narių

   Šiandien Širvintų rajono savivaldybės taryba rinkosi į paskutinį tarybos posėdį šiais metais.

  Jame dalyvavo šešiolika Tarybos narių. Merė informavo, kad R,Stepaitis nedalyvauja dėl asmeninių priežasčių, M.Buinickis serga, A.Skeberienė pranešė, kad vėluos, A.Astikas nepranešęs priežasties, o D.Puzinienė nedarbingume.

  Tarybai pateikta 16 pagrindinės darbotvarkės klausimų. Visą posėdį galite peržiūrėti savivaldybės įraše. O kai kuriuos klausimus aptarsime plačiau jau po Kalėdų

5 thoughts on “Paskutiniame posėdyje dalyvavo 16 Tarybos narių

  • 2022-12-26 at 15:30
    Permalink

    UAB “Širvintų vandenys ” ima paskola 200 000 Eur. O savivaldybė pinigų turi, kadangi net užsakytas metų kalendorius, kuriuos platina, išvežioja po kaimus seniūnai. Kalendorius su merės nuotraukomis. Įdomu kas spausdino ir kiek kainavo tos “grožybės”. Kalendoriai skirti mūsų rajone platinti, ar ir Ukmergės, Molėtų rajonams.

  • 2022-12-23 at 11:42
    Permalink

    Man atrodo , kuo toliau tuo mažiau Tarybos narių dalyvaus posėdžiuose.
    Paskutiniu laiku mes paprasti rajono gyventojai norime dalyvauti posėdžiuose. Kaip mums patekti?
    Dabar stebėsiu Širvintų valdžios įsakymus, skundus, sprendimus ir pinigų judėjimą (čia yra labai geras žaidimas – dėlionės, trūksta pinigų – įsakymas mums brangiai kainuojančių ponių – padidinti pinigų panaudojimą, padidina). MERĖ net nežino posėdžio metu, kiek kam pinigų skirta!!!!!!!
    Mikrofonai skirtingu garsu dirba. MERĖS garso mikrofonas dirba garsiai, tarybos narių tyliai, kad niekas negirdėtų. O koks atsinešima į Tarybos narę, koks kaltinimas? BAISU…..

  • 2022-12-22 at 15:33
    Permalink

    Ar tik nepriklauso Regionų partijai? Už tai ir daro angeliukus. Jie dauguma Širvintų rajono tarybos narių perbėgo į regiono partiją pagalbos ir yra panašūs tik į angeliukus.

  • 2022-12-22 at 15:20
    Permalink

    Jo , ir aš mačiau družuose, po to angelus su bendruomene gamino. Kodėl niekam nekliūva?

  • 2022-12-22 at 14:52
    Permalink

    O tai kaip su Puziniene yra į posėdžius negali eiti dėl nedarbingumo o į renginius, akcijas vaikšto ir dalyvauja?

Comments are closed.