Pristatyta merės komanda

Nuotrauka N. Tuškevičienės

Trečiai kadencijai mere išrinkta Živilė Pinskuvienė.

   „Su nuoširdžiausia padėka ir geriausiais jausmais 2019–2023 m. kadencijos vicemerei Janinai Pažusienei, pradedame naują etapą, naują kadenciją, naujus darbus ir svarbius pokyčius, kuriems pasiekti labai svarbus ir žmogiškasis faktorius. Sveikatos apsauga, socialiniai reikalai ir viešoji tvarka – šios svarbios ir plačios sritys visų pirma reikalauja didelės ir jautrios širdies. Mano pasirinkimas – žmogus – ne iš politikos, bet išmanantis ir patyręs, kaip iš tiesų veikia sistema, kokios yra jos spragos, kokios vyrauja problemos. Neslėpsiu, kad mano apsisprendimą iš dalies nulėmė ir iš rajono gyventojų girdimi geriausi atsiliepimai. Šiandien su džiaugsmu noriu pristatyti šiltą, protingą, jautrią moterį, turinčią medicininį slaugos ir akušerijos bakalauro diplomą, studijas universitete tebetęsiančią, dabar jau buvusią Širvintų pirminės sveikatos priežiūros centro darbuotoją Laimą Versekėnaitę“, – sakė Ž. Pinskuvienė.

   19 Tarybos narių balsavus už, Laima Versekėnaitė buvo vienbalsiai patvirtinta naująja Širvintų r. savivaldybės vicemere, o Živilė Pinskuvienė susirinkusiesiems pristatė ir visą politinio (asmeninio) pasitikėjimo komandą, kurią, kaip pati su šypsena sakė, „kiek netikėtai vėl sudaro vien moterys“. Administracijos direktoriaus pareigas, kaip ir dvi kadencijas iki šiol, eis dešinioji Ž. Pinskuvienės ranka – Ingrida Baltušytė. Administracijos direktoriaus pavaduotoja skiriama Dovilė Audėjūtė. Pagalbinį korpusą sudarys patarėjos Aušrinė Miliukaitė-Janovskienė, Laura Jakutytė, Rūta Girnytė-Paknienė, padėjėja Vaida Valkauskienė, tarybos sekretorė Augustė Meilūnienė.

6 thoughts on “Pristatyta merės komanda

  • 2023-04-21 at 09:43
    Permalink

    Iš kur yra Laima Versekėnaitė? Ne iš Vilniaus? Kur deklaruoja gyvenamąją vietą?
    Nuo 2022 m. balandžio 1 d. iki 2023 m. dirbo PSPC slaugytoja – padejėja. Išsilavinimas Vilniaus kolegija. Mokslo baigimo metai 2023 . Tokia Jos pačios informacija pateikta.
    Živilės svajonė nuo 2015 m. – sunaikinti mediciną, įgyvendinta. Širvintos merdi tarp trinkelių ir medelių. Ne visi Širvintų žmonės tinka dirbti. Tiesa Marija Gudonirnė įdarbinta UAB “Širvintų šiluma”.
    Mano žemė, mano rojus Širvintos – Pinskų himnas skamba toliau.
    Brangioji, mere, gana kalbėti tik apie save, apie savo nuotykius, apie tai ką valgote, kaip rengiatės, savo veideliu pažiūrėkite į žmones, kurie iš tikrųjų darbštūs, sąžiningi, teisingi.

  • 2023-04-20 at 20:20
    Permalink

    Citata: “Pirmoje vietoje pažymėta sveikatos apsauga. Valio!!!!!!
    Skambūs žodžiai, bet pasitikėjimo nėra. Matomai, kaip eilinį kartą melas.”

    Kodėl melas?
    2023.02.24 Rinkiminių diskusijų laida “Širvintų rajono savivaldybės kandidatų į merus debatai” / Živilė Pinskuvienė:
    “Dabar pasikeitus įstatymui, vienareikšmiai pas mus rajone bus šita pertvarka, kada mes sujungsime ligoninę su poliklinika”

    O širvintiškiai apklausoje parodė, kad stebėtinai vieningai nori sujungti abi medicinos įstaigas. Tai ir sujungs. Nėr jokių kliūčių tam.

    Ar būtent dėl to Laima Versekėnaitė tapo vicemere. Vargu. Tarsi kitų didesnės kvalifikacijos medikų nėra

  • 2023-04-20 at 20:11
    Permalink

    Štai ketvirtadienio KK2 Pinskuvienė, Gudonienė, Pinskus vėl eteryje. Tik nesupratau jos reklamos turinio, temos. Gal norėjo Lietuvai pristatyti savo nuotraukas prie jūros, lyg pasakoja, kaip jinai išgriūvo, rusiškus balsus girdėjo. O įdomu baltų arklių nematė?
    Kad pakliūvo į medikų rankas. Ir staigiai grįžo prie jūros. Čia yra panašu, kaip išgriūna vaikas, pasikelia ir vėl bėga ir giriasi, kad jis su tuo susitvarkė. Merei čia tinka? Kodėl per KK2 neparodo turgų, autobusų stotį, polikliniką, ligoninę ir kitas rajono vietas, kaip gyvena žmonės? Čia būtų labai įdomu, nes reikia rimtai dirbti.
    Labai pagrąžintas šitas įvykis, tik Lietuvos gyventojai jau suprato Živilės gudrumą; maustyti žmones, ypatingai širvintiškius.
    Mere, baik cirkus ir pradėk dirbti, kas liečia medicinines paslaugas rajone, kas liečia paprastų žmonių gyvenimą, skatink smulkų verslą.
    O apie rajono tarybą, žodžio nerandu, kas ten gali turėti savarankiškumą ir dirbti?

  • 2023-04-20 at 19:34
    Permalink

    Aš mačiau, girdėjau, kad nuo šiol Širvintose DEPUTATŲ valdžia.Nu , bet tikrai .

  • 2023-04-20 at 17:57
    Permalink

    O ar matėt, kaip atrodo Širvintų elitas ir valdančios šeimos? Jos gi atėjo savo vaikų ir merės globėjos pasveikinti, ir merei nusilenkti.

  • 2023-04-20 at 17:12
    Permalink

    Pirmoje vietoje pažymėta sveikatos apsauga. Valio!!!!!!
    Skambūs žodžiai, bet pasitikėjimo nėra. Matomai, kaip eilinį kartą melas.
    O dėl naujos darbuotojos, viskas aišku .
    Labai gražius komentarus apie Živilę rašė Laima. Štai ir aišku, kodėl, gauta darbo vietą.
    Nereikia būti sąžiningiems, nes šiandien Širvintose vyrauja melas.

Comments are closed.