Pasveikinti Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ savivaldybių merai bei tarybos nariai

Gegužės 5 d. po Seime vykusio valdybos posėdžio Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ frakcijos, valdybos nariai skubėjo į LR Seimo lankytojų centrą, į kurį buvo sukviesti išrinkti savivaldybių merai bei tarybos nariai. Partijos kolegos turėjo galimybę susitikti įdomioje diskusijoje su svečiais iš Europos žaliųjų partijos. Diskusijoje apie žaliųjų idėjų sujungimą vietos ir Europos darbotvarkėje, ekonominio augimo keliamus iššūkius aplinkosaugos srityje dalyvavo Europos žaliųjų partijos pirmininkas, ūkininkas, Europos parlamento narys Thomas Waitz, Danijos parlamento narys (Žaliųjų kairės partijos atstovas) Rasmus Nordqvist, Europos žaliųjų partijos patarėjas Simon Gergely Császár.

  Partijoje tęsiamos diskusijas dėl europinės šeimos pasirinkimo. Mūsų jaunai politinei jėgai europinės šeimos pasirinkimas – ypatingai svarbus sprendimas, dėl kurio savo žodį birželio 17 d. suvažiavimo metu turės tarti visi partijos nariai.

  Renginio metu buvo pasveikinti išrinkti Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ savivaldybių merai bei tarybos nariai. Partijos pirmininkas Saulius Skvernelis pasidžiaugė puikiais rinkimų rezultatais (laimėti 5 merų ir 124 tarybos narių mandatai), padėkojo skyrių atstovams už demokratinių idėjų skleidimą visoje Lietuvoje bei palinkėjo ir toliau aktyviai veikti ir pateisinti rinkėjų pasitikėjimą.

Alytė Skeberienė – rajono savivaldybės tarybos narė nuo Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus

5 thoughts on “Pasveikinti Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ savivaldybių merai bei tarybos nariai

  • 2023-05-11 at 13:44
    Permalink

    Kas nori būti valdžioje, tegul būna. Tiktai pirmoje vietoje turėtų būti darbas ir tas darbas turi būti kontroliuojamas. O ne kaip paskutiniu metu; savivaldybėms pinigai skiriami, o kontrolės jokios. Gerai jeigu meras protingas, ūkiškas, su patirtimi. O jeigu toks meras, kad visas darbas – miesto centro tvarkymas ir reklama sau.
    Nuvažiuoji į polikliniką, gali kojas išsisukti, einant aikštele. Tas pats ir turguje, o ką ten kalbėti apie tvarką dar toliau į miestą, į kaimus

  • 2023-05-11 at 00:19
    Permalink

    Bėda tame, kad partijų skyriai (ne vien “Vardan Lietuvos”) savo veikla nepritraukia rinkėjų. Rinkėjo požiūriu energija tuščiai eikvojama šalies masto priemonėmis (gal tai noras įtikti partijų vadams), o pamirštama politinė veikla savivaldybės lygyje.

  • 2023-05-10 at 21:48
    Permalink

    Jūs labai teisus. Pusė rajono rinkėjų tik komentaruose pavirkauti moka, o per rinkimus tingi užpakalį nuo sofos pakelti, todėl ir turim, ką turim.

  • 2023-05-10 at 15:26
    Permalink

    Rinkėjui
    O kur tie rinkėjai buvo kai reikėjo savo balsus atiduoti? Kai balsuoti tai neinam arba savo nuolankius balsus už postus ar malones atiduodam. O kai problemas spręsti, tai šaukiamės tos mažumos?

  • 2023-05-09 at 21:05
    Permalink

    Dalyvauti partijos renginyje ir jame pasirodyti partijos vadovams yra svarbiau, nei partijos skyriaus nariams imtis rinkėjams suprantamų priemonių naujai išrinktos savivaldybės taryboje susidariusioms opioms problemoms spręsti. Ar tikrai jos nesvarbios?

Comments are closed.