Mažame būryje, bet linksmai atšvęsta vasaros pradžia Musninkuose

NERINGA TUŠKEVIČIENĖ

Nuotraukos autorės

  Birželio 10 dieną Musninkuose vyko vasaros sutiktuvių šventė “Sveika, vasara”.
   Nors žiūrovų susirinko nedaug, tačiau atėjusieji buvo puikios nuotaikos, o ją dar labiau pakėlė šaunūs atlikėjai. Jaunasis Musninkų daininkas Vakaris Orlovas dovanojo dvi linksmas dainas. Nuo jo neatsiliko Medžiukų bendruomenės atlikėja Silvija Kasparaitė, Musninkų filialo solistas Tadas Imbrasas. Daug juoko visiems sukėlė pasakorės Janinos Jankauskienės istorijos apie vestuvinės suknelės pasirinkimą ir uošvienę – kumelaitę. Kartu su musninkiečiais koncertavo ir Jonavos rajono Upninkų filialo armonikininkių duetas Laima Dobravolskienė ir Sandra Varžaitytė. Vyresnioji karta mielai su viešniomis dainavo savo jaunystės dainas.
   Jaunatviška energija ir skambiomis dianomis visus apdovanojo Alionių filialo moterų Ansamblis (vadovė Edita Bakšienė).
   Renginį organizavo Širvintų kultūros centro Musninkų filialas. Vedė Rita Ališauskienė ir Egaras Orlovas. Su vaikais žaidė klounytė Onytė (Justina Orlovienė). Dovanų oazė lepino jaunuosius renginio svečius saldumynais.
  Puikus oras ir smagūs atlikėjai, šokiai ir dainos, žaidimai vaikams, kuriuos išandė ir suaugusieji. Štai taip nerūpestingai ir smagiai sutikta vasara. Tikėkimės, kad tokia linksma ji ir bus.