Ingrida Šimonytė. LKD bendrijos vasaros sąskrydis 2023

VIRGINIJUS SARPAUSKAS. TS-LKD Širvintų skyriaus pirmininkas. Tarybos narys.

  Šeštadienis, birželio 17 diena. Atrodytų, eilinis  TS-LKD bendrijos „Lietuvos krikščionys demokratai“ sąskrydis. Kaip visada, toje pačioje vietoje, Molėtų rajone, prie Bebrusų ežero. Ir sąskrydžio programa tokia pati, kaip visada. Atvykimas. Renginio atidarymas. Himnas ir vėliavos pakėlimas. Sporto rungtys.  LKD Tarybos posėdis. Viktorina.  Knygų pristatymai:  „Mėlynas kraujas“ pristatė knygos autorius E. Gudas, ir  „Vėl karas EUROPOJE“ pristatė knygos autorius prof. L. Mažylis.

  Ir pietūs kaip visada. Žvėrienos troškinys ir sriuba. Kuriuos virė, kaip visada, Paulius Saudargas ir Justinas Urbanavičius. Jiems talkino, kaip visada, Laura Gradeckienė.
  Renginio atributika, kaip visada, tik trys vėliavos, ir tos tik scenoje. Ir jokių skiriamųjų ženklų nei ant kaktos, nei ant krūtinės, nei ant nugaros…
Ir vakaro pabaigoje, kaip visada, vakaronė, laužas ir šokiai.
  Bet šį kartą nebuvo kaip visada. Visą savaitę daug dirbau, tai ne visus anonsus mačiau… Visų akys vienu metu pasisuko viena kryptimi. Nuo įėjimo pusės link renginio pagrindinės vietos pievutėje artinosi INGRIDA. Oficialiai, tai LR Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė. Bet “UžIngridams” tai tiesiog – mūsų Ingrida.
   Nenoriu piršti savo nuomonės ir pasirinkimų. Kiekvienas turime savo favoritus ir kuo didžiuotis. Izraelis turi Golda Meir. Jungtinė karalystė turi Margaret Thatcher.  Lietuva turi Ingridą Šimonytę.
   Dalinuosi įrašu, kurį paskelbiau savo Facebook paskyroje:

   Ingrida Šimonytė. Žmogus, prie kurios būriuojasi žmonės ir tiesiasi jų rankos. Niekas nepasikeitė, Ingrida yra žmonių premjerė ir bus. Šiltas, paprastas ir betarpiškas žmogus. Viena iš mūsų. Ir prie vaišių stalo, ir prie žvėrienos sriubos puodo. Neapsimetinėja, nemoko, gali drąsiai prieiti ir klausti. Laikmečio žmogus. Nereikės Lietuvai 40 metų klaidžioti, pakako ir 30 -ties.

 

 

 

3 thoughts on “Ingrida Šimonytė. LKD bendrijos vasaros sąskrydis 2023

  • 2023-06-20 at 18:24
    Permalink

    Nu gerw pabaliavot už valdiškus pinigelius

  • 2023-06-20 at 15:54
    Permalink

    O kur gi širvintiškiu veidai? Ar jau jų pas mus nebeliko?

  • 2023-06-20 at 11:38
    Permalink

    “O apskritai čekiukų skandalo fone aš visus kitus ypač valdančiosios daugumos vadovų sprendimus įvardinčiau kaip politinės ir asmeninės nebrandos demonstraciją“, – vertino D. Grybauskaitė.
    (delfi.lt 2023-06-20)

    Va taip va

Comments are closed.