Skelbiama apie naujai registruotus susirgimus

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

Šiandien vienas iš tų kartų, kai nežinau, ką konkrečiai turiu paskelbti.

   Savivaldybė praneša, kad registruoti keturi nauji atvejai. Sveikatos apsaugos ministerija skelbia, kad Širvintų rajone šiuo metu yra dešimt sergančiųjų. Tačiau vakar Nacionalinis visuomenės sveikatos centras mus informavo, kad yra aštuoni susirgusieji.

   Kaip beskaičiuosime, bet sergančiųjų skaičius auga. Nerimauti pagrindo nėra. Tačiau turime susiimti ir griežčiau kontroliuoti savo susitikimus, renginių lankymą ir neužmirškime, kad privalome laikytis visų reikalavimų (kaukės, atstumai, pirštinės, dezinfekcija). Neužmirškime pasirūpinti šalia esančiais rizikos grupės asmenimis.

Niekas mūsų neapsaugos nei nuo šio, nei nuo kitų virusų, jei nebūsime sąmoningi ir nesisaugosime patys. Būkime sveiki. Visi.

 

3 thoughts on “Skelbiama apie naujai registruotus susirgimus

  • 2020-10-22 at 05:57
    Permalink

    įdomu kada policija pradės vežti iš miesto sergančius kaip per pirmąją COVID-19 banga , tai buvo labai efektinga rajonas atsilaikė .

  • 2020-10-21 at 22:31
    Permalink

    Žiauru stebėti, kaip naujame milijoniniame Širvintų baseine rizikos senjorų grupės trinasi užpakaliais siaurame persirengimo kambarėlyje. Dezinfekcinio skysčio nėra, atstumams vietos nėra, žmonės persirenginėja lipdami viens per kitą. Čia toks valdovės rūpestis žmonėmis? Šie sergančiųjų skaičiai tikrai neatspindi realios padėties rajone. Testuokit gyventojus , o ne atostogaukit, Pi-sk- šutve !

  • 2020-10-21 at 18:54
    Permalink

    Pizdecccc pripyli

Comments are closed.