Atšaukiamas ribojimas judėti tarp savivaldybių. Širvintose ribojimai lieka

  Jau rytoj daugumos Lietuvos savivaldybių gyventojai galės lengviau atsikvėpti – atšaukiamas ribojimas judėti tarp savivaldybių. Tačiau Vyriausybės sprendimu, šešiolikoje savivaldybių judėjimo ribojimai vis dar galios.
Iki kovo 31 dienos 24 valandos judėjimas ir toliau bus ribojamas Biržų rajono, Klaipėdos miesto, Kupiškio rajono, Marijampolės, Neringos, Panevėžio miesto, Panevėžio rajono, Šalčininkų rajono, Širvintų rajono, Švenčionių rajono, Trakų rajono, Utenos rajono, Varėnos rajono, Vilniaus miesto, Vilniaus rajono, Visagino savivaldybėse.
Sveikatos apsaugos bei švietimo, mokslo ir sporto ministrai rengia planą visiems pradinukams grįžti į mokyklas. Jį Vyriausybė ketina svarstyti trečiadienį.

6 thoughts on “Atšaukiamas ribojimas judėti tarp savivaldybių. Širvintose ribojimai lieka

  • 2021-03-15 at 22:13
    Permalink

    Viskas teisingai. Dar daugiau renginių organizuokit ir būsim ne juoda zona, o juoda skylė

  • 2021-03-15 at 16:13
    Permalink

    Živile Pinskuviene, baikite menkinti Širvintų rajono žmones su pasirodymais televizijoje ir su įvairiais nesąmoningais skaičiavimais, su straipsniais. Gal jau laikas atkreipti dėmesį į rimtą darbą, į žmonių sveikatą ir pradėti dirbti žmonėms. Televizijoje kalbėkite apie save, straipsnius užsakinėkite apie save. Niekas Jums nedavė atstovauti visų žmonių minėtose priemonėse.

  • 2021-03-15 at 15:53
    Permalink

    Merė su automobiliu priveža mums viruso iš Vilniaus ir sėkmingai tarp mūsų jį išplatina.

  • 2021-03-15 at 14:56
    Permalink

    Nieko ji tai Lietuvai neparodė, tiesiog taip kompensavo dėmesio trūkumą savo “iškiliai asmenybei’, nes per karantiną buvo gerokai priblėsęs. Rajono žmonės jai nerūpi ir niekada nerūpėjo, ribojimai tarp savivaldybių neaktualūs, nes gyvena Vilniuje, dirba čia, taigi jai jokių ribojimų. Viskas tik dėl “pakazūchos”.

  • 2021-03-15 at 13:08
    Permalink

    Skaičiuoti statistiką mokino Statistikos departamentą ir kartu parodė Lietuvai kaip reikia, bet tvarkytis ir valdyti situaciją savo rajone pražiopsojo.

  • 2021-03-15 at 12:36
    Permalink

    „Vakaro žinios” paklausė Širvintų rajono savivaldybės merės Ž.PINSKUVIENĖS.

    – Vis gauname pylos: tai dėl mokyklų veikimo atnaujinimo, tai dėl vakcinacijos. Švietimo, sporto ir mokslo ministerija siūlo sprendimus dėl mokyklų. Bendravome su pedagogais, šiandien, atrodo, viena klasė yra pasiryžusi testuotis, kad vaikai galėtų grįžti į mokyklą.

    Ministras pirštu baksnoja ir skirsto, kurios savivaldybės geros, o kurios – blogos, jose trūksta lyderystės. Bet aš tikrai nebūsiu tarp tų lyderių, kurie vers žmones skiepytis. Žmonės yra suaugę ir gali nuspręsti patys, jų priversti mes negalime ir to nedarysime. Žmonės yra patys savo sveikatos šeimininkai. Visi žino, kad skiepytis yra galimybė, bet tikrai nesiimsime jokių veiksmų žmonėms versti.

Comments are closed.