Pradėti nauji tyrimai dėl pažeidimų Širvintų raj.

  Vyriausia rinkimų komisija posėdyje ir vėl svarstė skundus dėl rinkimų pažeidimų Širvintų rajone. Teisybės dėlei turiu pastebėti, kad svarstyta dėl rinkimų pažeidimų ir kitose apygardose.

   Šį kartą apie posėdį ir jo metu svarstytus klausimus sužinojau iš Jūsų komentaro po praėjusia informacija. Dėkoju, kad sekate ir informuojate.

  Nuo 3.36 min vėl kalbama apie Širvintų rajone daromus rinkimų pažeidimus. Kiek supratau, minimi pažeidimai nauji ir seni. Kas ir kokius pažeidimus darė, kad juos fiksavo, pažiūrėkime kartu.

https://www.vrk.lt/vrk-posedziai

 

13 thoughts on “Pradėti nauji tyrimai dėl pažeidimų Širvintų raj.

  • 2024-04-23 at 18:05
    Permalink

    tegul lyzdina jie sau į tą EP. gal kas tada širvintų krašte pasikeis. nors abejoju- mokiniai ir sekėjai tai liks

  • 2024-04-23 at 18:02
    Permalink

    daug kartų, daug metų vis būnu rinkimų komisijoje. tam, kad kažką padaryt neteisėtai, reikia visą- visiškai visą komisiją nusipirkt. bet tai ir mokymus pravest- praeit reiktų, kaip ten viską sudėliot. esu šventai įsitikinus, kad visos dėlionės dėliojasi tikrai ne mažose komisijose, o jau ten- aukščiau, virš komisijų. ten kur galima kažkaip viską kompuose perdėliot…kaimelyje, miestelyje tokių maklių neprasuksi.

  • 2024-04-23 at 12:40
    Permalink

    Jiems Širvintų žmonės iki vienos vietos patikėkite. Tik vaidyba per visus galus ir socialinius tinklus. Įstatymų pažeidimai pastoviai. Tai va kokiomis priemonėmis eina. Dėl dar geresnio gyvenimo ir didesnių turtų.

  • 2024-04-23 at 09:27
    Permalink

    Kaip PINSKAMS būtų sunku palikti tokią vešlią pievą, kurioje ganosi visa šeimynėlė. Turtas pučiasi, o Širvintose skurdžių didėja.

  • 2024-04-19 at 17:59
    Permalink

    Daug metų dirbau rinkimuose, su nostalgija prisimenu tuos laikus. Šlovingais Darbo partijos laikais matėm
    tai ko iki tol nebuvom matę. Na o tai kas vyksta nuo 2015 išvis baisu. Viskas neteisinga, bet teisėta. Viena dirigentė visam rinkimų paradui diriguoja, o paklusnieji groja taip kaip liepta. Pažiūrėkit komisijų pareigybių skyrimus, su keliom išimtim, pirmininkas ir sekretorius beveik visur to pačio lizdo paukščiai.

  • 2024-04-19 at 16:58
    Permalink

    Manau su Seimo rinkimais Ukmergės -Širvintų apygardoje bus praščiau nei buvo su Molėtais. Aišku ten vėl lojalūs bėgs per kaimus, miestą žadės ko niekada nedarė ir nepadarys. Ir ten žmonės supranta kokios žvaigždės pas juos bandys kurti sau gerovę. Komisijos nariai pas juos kaip tarakonai iš vienos partijos į kitą bėga. Liberalų sąjūdis, valstiečiai uždarė duris, Petriukas ir Armonaitė netyčia atidarė. Baigsis šitie fokusai. Tik mūsų pirmininkei Meškutavičienei niekas nekliūdo ir nemato. jei Živiliukas kartais ko netikiu, bet per klaidą paklius į EP, ką darys skundikai, nuolankiai prisiekusieji. Gal ir juos pasiims. Manau kad jie bus nereikalingi atsiras naujų aukų. Aplinka kalba, kad Jonelis bolotiruosis tada į mero postą, kaip gali užleisti tokią svarbią kėdę. Viskas jau netrukus bus aišku.

  • 2024-04-19 at 14:06
    Permalink

    Vaclovai,
    Net neabejokit žino visus galimus prastumimo būdus. Viskas prasideda nuo komisijų dėliojimo, o toliau dar smagiau

  • 2024-04-19 at 13:12
    Permalink

    O kaip per seimo rinkimus Deltuvos pietinėje apygardoje, kurioje Širvintų rajono gyventojai sudaro 35,2% visų apygardos rinkėjų, bus bandoma prastumti savo kandidatą? Buvusioje Molėtų-Širvintų apygardoje tai pavyko, o kaip dabar?

  • 2024-04-19 at 12:20
    Permalink

    Iš kur tiek Pono Gražulio partijos žmonių? Juk jie anksčiau dirbo nuo kitos ar kitų partijų rinkimuose. Gal nieko nežinau apie įkurta jo partijos skyrių Širvintose? Bet tuomet kaip ištikimieji nuo merės perbėgo pas Petriuką?
    Ai ką čia klausiyvisi puikiai supranta kas čia per strategija

  • 2024-04-19 at 10:55
    Permalink

    Niekuo nuostabaus. Pažeidimus darė visais laikais. Na tik dabar VRK pažiūrėjo ne pro pirštus. Čia daugiau kvepia demokratija. VRK turėtų šalinti už pažeidimus komisijos pirmininkę Jūratę Meškutavičienę. Daro pažeidimus vienas po kito, sunku taip dirbti klausytis reikia valdžios, per galvą gauni nuo VRK. Taip pasirinko, taip pakluso. O atsakyti už pažeidimus reikia visgi pačiai. Tai turi galvoti ką daro. Kadangi pradėtas tyrimas dėl jos taip pat, tai per šį laikraštį manau bus parašyta ką prisidirbo, nes ŽP dukros laikraštis tylės, nes nenaudinga informacija. Šio portalo skaitytojai seka info, domisi, rašo šaunuoliai. Skaito ir kita stovyklos pusė, nes reikia gi žinoti, kad toliau regztum naujus nusižengimų planus.

  • 2024-04-19 at 10:49
    Permalink

    Kaip tik rinkimai, taip Širvintos garsiai skamba. Išvada: partijų pavadinimai keičiasi, metodai ir darbai lieka tie patys.

  • 2024-04-19 at 10:27
    Permalink

    Nu ir aišku, kad šeimos spauda ir toliau tylės ir nieko nerašys. Juk savų netarkuosi, o būtų tai kiti tai skalambytų ir tyčiotusi kiek tik galima plačiau. Kaip gaila redakcijos darbuotojų , manau jie turėtų rašyti tai kas aktualu, svarbu nerušiuojant žmonių, o rašo galimai tik tai kas leidžiama ar liepiama.
    Įdomu būtų surengti ir apklausą kiek regionų partijos ir ,,stebuklingos” partijos narių patys pareiškė norą dirbti komisijose nariais ir pirmininkais. O ir ,,stebuklingos” partijos atsiradimo istorija rinkimuose labai įdomi sklando Širvintose ir manau išeis į viešumą.

  • 2024-04-19 at 00:01
    Permalink

    Įdomu kodėl taip abstrakčiai kalba? Taip norėtųsi žinoti daugiau apie pradėtus tyrimus.
    Faktas, kad neviskas sklandžiai ir pagal planą einasi kai kam. Oi kad išeitų į viešumą ir VRK kiti tos kompanijos planai ir darbai.

Parašykite komentarą

*

code