Šiandien sunaudotas vanduo dar bus skaičiuojamas sena kaina

/ NERINGA TUŠKEVIČIENĖ /

    Vakar rašėme apie Širvintų rajono savivaldybės tarybos sprendimą keisti geriamo vandens kainas. Kilus klausimams, nuo kada įsigalios kainos, papildome informaciją.

   Pagal aukščiau minėtą sprendimą UAB „Širvintų vandenys“ naujų kainų dar nėra paskelbusi. Norime atkreipti vartotojų dėmesį, kad nepaskelbtos naujos kainos reiškia, jog šiandien naudojamas vanduo kainuoja tiek, kiek kainavo iki Tarybos sprendimo. Tai reglamentuoja to paties Tarybos sprendimo trečias punktas, kuris skamba taip:

  „3. Nustatyti, kad šio sprendimo 1 punkte nurodytos geriamojo vandens tiekimo ir nuotekų tvarkymo bei paviršinių nuotekų tvarkymo paslaugų bazinės kainos įsigalioja ne anksčiau kaip po 30 kalendorinių dienų, kai jas viešai paskelbia UAB „Širvintų vandenys“, ir taikomos nuo kito mėnesio (einančio po mėnesio, kai kainos įsigalioja) pirmosios dienos.“ (Paryškinta redakcijos).

   Taigi, jei šiandien (balandžio 14 d.) bus paskelbtos kainos UAB „Širvintų vandenys“ tinklapyje, reiškia naujos kainos įsigalios tik nuo gegužės 14 dienos. Ir taikomos bus tik nuo birželio 1 d.

   Geriamo vandens ir nuotekų kainas Širvintų rajone bet kada  galite pasitikrinti čia: https://www.sirvintuvandenys.lt/gyventojams

2 thoughts on “Šiandien sunaudotas vanduo dar bus skaičiuojamas sena kaina

  • 2021-04-14 at 16:13
    Permalink

    Pas juos apskaita prieštvaninė, neįsivaizduoju kaip sužiūrės

  • 2021-04-14 at 08:53
    Permalink

    Reiks pasekt, kada pakeis. Nemanau, kad ilgai dels

Comments are closed.