Rinkimų periodui blokuojami komentarai

Gerbiami skaitytojai.

  Jūs komentuojate drąsiai. Kartais kyla įtarimų, kad užmirštate apie savo atsakomybę skelbiant informaciją. Ypatingai tai svarbu rinkiminės kampanijos metu, kai kiekvienas kritikuojamas kandidatas turi teisę atsakyti į kritiką. Tačiau tai jau gautųsi politinė reklama, o už ją kažkas turi sumokėti (nuolaidų nebus niekam), Krašto žinios nusprendė blokuoti komentarus.

   Ne, Neringa niekam neparsidavė ir pozicijos nepakeitė, ir ne, tai nėra cenzūra. Šiuo žingsniu siekiame Jus apsaugoti nuo bereikalingų teisminių procesų. Juk šiuo metu vyksta net trijų rinkimų politinės kampanijos.

   Jei išties turite informacijos ir norite ją skelbti – mielai lauksime Jūsų straipsnių, kuriuos reikės apmokėti pagal VRK deklaruotus įkainius ir pasirašyti “Autoriaus įsipareigojimą”, kuriuo Jūs patvirtinate, kad esate susipažinęs /-usi su Visuomenės informavimo įstatymu ir garantuojate, kad straipsnis atitinka visus teisės aktus. Kaip autorius privalote prisiimti visus įsipareigojimus ir atsakomybę, susijusius su straipsnio teisėtumu, informacijos tikrumu.

  Jums ir toliau lieka teisė savo informaciją skelbti anonimiškai, tačiau redakcija privalo žinoti autoriaus tapatybę.

Straipsnių lauksime el.p. adresu info@krastozinios.lt  Autoriaus įsipareigojimo šabloną rasite čia.

Pagarbiai “Krašto žinios”

One thought on “Rinkimų periodui blokuojami komentarai

  • 2024-04-29 at 21:08
    Permalink

    Baisu kas darosi .

Parašykite komentarą

*

code