Auto nuoma – kaip ieškoti paslaugos teikėjo?

   Auto nuoma – paslauga, kurios anksčiau ar vėliau prireikia visiems. Nesvarbu, ar planuojate ilgą kelionę, ar transporto priemonė reikalinga ypatingai šventei, nuomos sėkmė priklausys nuo to, kaip pasirinksite paslaugos teikėją. Dalinamės patarimais, kurie padės šį procesą atlikti kaip įmanoma greičiau ir patogiau.

Informacija apie įmonę

    Pasirinkus įmonę, kurioje siūloma auto nuoma, reikėtų ją patikrinti. Tai padaryti nėra sunku, tereikia šiek tiek panaršyti internete. Pažiūrėti, ar ji ilgai veikia, ar neturi didelių įsiskolinimų, ar būta teismų bei ieškinių ir kas juos inicijavo. Taip galima sužinoti apie įmonės patikimumą ir reputaciją, kas labai svarbu. 

Naudojimosi taisyklės

   Kiekviena automobilių nuomos bendrovė turi taisykles ir nurodymus nuomotojams. Jas reikia skaityti ir studijuoti atidžiai. Išsiaiškinkite, koks stažas reikalingas, kad asmuo vairuotų transporto priemonę, ar bendrovė suteikia galimybę su automobiliu važiuoti į užsienį ir tam nėra taikomos papildomos sąlygos. Pažiūrėkite, kokį draudimą siūlo įmonė, ar į paslaugas įeina ir techninis automobilio aptarnavimas visoje Lietuvoje. 

Rezervacijos procesas

   Dar vienas svarbus dalykas, į kurį vertėtų atkreipti dėmesį – automobilio rezervacija. Ar šis procesas paprastas, ar jį galima atlikti internetu, ar reikia pildyti daug įvairių formų ir dokumentų? Kuo patogiau veikia svetainė ir nuomos platforma, tuo greičiau ir patogiau išsinuomosite jus dominančią transporto priemonę. 

Autobanga.lt 

    Vienas iš patikimų ir patogių pasirinkimų, kai reikalinga auto nuoma – https://autobanga.lt/. Įmonė turi pakankamai didelį transporto priemonių pasirinkimą, todėl visuomet rasite norimą automobilį laisvą. Kadangi bendrovė šioje rinkoje dirba daugiau nei 10 metų, ji išdirbusi visus procesus ir pati rezervacija yra be galo paprasta. Be to, nuomojant iš Autobanga.lt, privalomas tik 1 metų stažas, nėra jokių papildomų administravimo mokesčių, o visoms transporto priemonėms įskaičiuotas civilinis ir KASKO draudimai. 

Užsakymas ŠS Nr. 21-113-4