28 thoughts on “Spalio mėnesio posėdyje Taryba svarstė keturis klausimus

  • 2021-10-17 at 11:02
    Permalink

    Kaip čia taip?! Pletkai nepatiko? Ai, matai. ne į tuos vartus. Tada jau padugniuks

  • 2021-10-16 at 22:03
    Permalink

    Žmogiuks, kuris vartoja terminus sarpiuks, fredžiuks yra senas pirduliuks. Nes kas yra fredžiuks žino tik komandos nariuks, kuris su tuo fredžiuks turėjo ne vieną reikaliuks. Ir aplamai terminus sarpiuks, fredžiuks, živiliuks ir ingriduks vartoja tik senas padugniuks. Tai toks reikaliuks, kai nėra joks paneigimuks, dėl direktorės romaniuks, ir vaiko vyrui dukros palikimuks, belieka tik įžeidimuks. Ir dar, užuominiuks apie darbo reikaliuks, rodo, kad geduks yra komandos klapčiuks. O apie koronuks izuoliuks, rodo daug žiniuks, kas GP neturiuks. Gero šeštuks vakariuks.

  • 2021-10-16 at 21:58
    Permalink

    Sėkmės gaudant uodus su žvejybiniu tinklu:
    Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus ir naujosios jo žmonos architektės Gilmos Teodoros Gylytės viešųjų konkursų peripetijas ėmėsi narplioti ir Seimo Antikorupcijos komisija. Ji susikvietė daugybę institucijų vadovų, tačiau ir STT, ir Viešųjų pirkimų tarnyba aiškina, kad pagrindo pradėti tyrimus nėra. Seimo opozicija pelningus mero žmonos sandorius toliau vadina korupcija ir Šimašių ragina atsiprašyti visuomenės. Meras atkerta, kad atsiprašymo laukia iš opozicijos / TV3, Rugsėjo 22 d.

  • 2021-10-16 at 19:45
    Permalink

    uoliai dirba komentaruose, manau, sarpiuks, fredziuks, pupkaitele, ka veikti, kai turbut darbu ne kazi ka, o kaip su koronine izoliacija? zmones daug mato, daug fiksuoja, oi tie ismanieji

  • 2021-10-15 at 20:44
    Permalink

    Ko čia plyšauji ant viso bažnytkaimio “kas paneigs, kas nepaneigs”? Jos pačios paklausk, ir atsakys. Privalo atsakyti kaip viešas asmuo.
    Ką tau asmeniškai, tavo šeimai blogo padarė Ingrida? Kam reikėjo čia pletkuose įpainioti jos šeimą (tame tarpe vaiką)? Yra jos veiksmuose kažkas neteisėto? Tai pranešk atitinkamoms institucijoms. Tavo išgirtas policininkas ko gero jau būtų ėmęsis veiksmų (ar bent privalėjo imtis), jei kažkas būtų neteisėta. Ko čia pletkus velniai žino kokius kaip boba skleidi pavėjui? Liksi mulkių mulkis, jei gandai nepasitvirtins.

  • 2021-10-15 at 19:42
    Permalink

    O. Blokas baigės?

  • 2021-10-15 at 18:53
    Permalink

    Širvintos dar “gražiau atrodys”, jeigu yra teisybė, kad savivaldybės administracijos direktorė sukūrė šeimą su SPORTO CENTRO rangovu ir dar dovanų gavo butą Vilniuje.
    Širvintos – pasaka.
    Kas gali paneikti tas kalbas?

  • 2021-10-15 at 13:35
    Permalink

    „Jūs pažinsite juos iš vaisių“.

    Jėzus bylojo savo mokiniams:

    „Sergėkitės netikrų pranašų, kurie ateina pas jus avių kailyje, o viduje yra plėšrūs vilkai. Jūs pažinsite juos iš vaisių. Argi kas gali pasiskinti vynuogių nuo erškėčių ar figų nuo usnių?! Juk sumanus politologas duoda geras įžvalgas, o netikęs – blogas. Geras politologas negali duoti blogų įžvalgų, o netikęs gerų.
    Vardeni Pavardeni, nueikite su žmona į PC, nusipirkite faršo ir bulvių, pasidarykite cepelinų. Tai yra geriausia, ką mokate.

  • 2021-10-15 at 12:51
    Permalink

    „Neteiskite kitų, kad patys nebūtumėte teisiami. Kokiu teismu teisiate kitus, tokiu ir patys būsite teisiami, ir kokiu mastu matuojate, tokiu ir jums bus atmatuota.

    Kodėl gi matai krislą savo brolio akyje, o nepastebi rąsto savojoje? Arba kaip gali sakyti broliui: ‘Leisk išimsiu krislą iš tavo akies’, kai tavo akyje rąstas?! Veidmainy, pirmiau išritink rąstą iš savo akies, o paskui pažiūrėsi, kaip pašalinti krislelį iš brolio akies“.

  • 2021-10-15 at 11:51
    Permalink

    Pagal priimtas naujas nuostatas, „tas, kas prieš aiškiai išreikštą žmogaus valią neturėdamas teisėto pagrindo sistemingai persekiojo šį žmogų, jeigu dėl to nukentėjęs asmuo buvo priverstas pakeisti gyvenamąją vietą ar darbą, ar mokymosi įstaigą arba buvo padarytas kitoks neigiamas poveikis jo socialiniam gyvenimui ar neigiamas poveikis jo emocinei būsenai, padarė baudžiamąjį nusižengimą“. Už tai bus baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu.
    Gal savivaldybės ponų ir vienos narės advokatas sustos pagaliau.

  • 2021-10-15 at 09:28
    Permalink

    Konservatorių skyriaus vadas plačia krūtine užsistojo Darbo partiją. Fantastika. Ką daugiau čia bepasakysi

  • 2021-10-15 at 08:05
    Permalink

    Visiškai nesvarbu, kad nesimatė, kas visą uogienę suvalgė, bet įėjus į virtuvę, iš karto matosi uogiene teptos lūpos. O mūsų politinėje virtuvėje visiškai nesvarbu, kad ne savo nuostabiu vardu ir pavarde komentarai rašomi, bet akivaizdu, kas gi pas mus Pinskų ir dar kai ko, internetinis advokatas yra.
    O tarybos narys sutrukdė atkeršyti Viktoriukui ir sudeginti Darbo partijos skyrių iki pamatų. Tai dabar bus reikalų. Bus kerštas, nes Asaba garsi savo ugninių kerštingumu. O dėl administracijos direktorės… Tai niekur nerašyta, kokios administracijos… Bet. Žmonės skraido, lankosi oro uostuose, sėdi lėktuvuose, būna Turkijose. Ir niekada negali žinoti, kas tave pamatys ir atpažins. Juk toks siekis yra, kad visas pasaulis atrastų ir žavėtųsi. Čia tik laiko klausimas, kad pamatysime laimingos direktorės nuotraukas.

  • 2021-10-14 at 22:43
    Permalink

    Pastebėjimas išties geras. Štai ratas ir apsisuko. Ir ką gi matome dabar? Tie, kas prieš pusmetį su pasimėgavimu mėsinėjo įtartinus Pinskų praeities užkaborius, šiandieną kažkodėl jau stoja į priešingą gynybinę poziciją.
    Citata: Kokia tiesa, jeigu nėra teismo sprendimo. O straipsnis rašomas vadovaujantis informacija iš lubų.

    Šūdais apipylė administracijos direktorės šeimyninį gyvenimą. Tam teismų sprendimų kažkaip neprireikė ir informacija ne iš lubų.

  • 2021-10-14 at 22:31
    Permalink

    O gal šeimos laikraštis galėtų parašyti, kada tarybos nariui prasidėjo neitimalonumai? Gal narys neklausė, gal užėmė poziciją, kurios nederėjo? Tapo vietiniu pirmininku? Gal sutrukdė keršto planui, rengtam atkatų partijos pirmininkui?
    Čia apie begalinį norą keršyti visom įmanomom priemonėm. Sąrašas ilgas ir atmintis ilga, visi gausim, drįstantys viešai kalbėti, prieštarauti.

  • 2021-10-14 at 21:55
    Permalink

    Apie tai, kada bus byla, žino bylos pusės. Šeimos laikraštis irgi dar nerašo apie teismo sprendimą. Nes sprendimo dar ko gero nėra.

  • 2021-10-14 at 21:46
    Permalink

    Man kyla vienas klausimas, cia raso, komentuoja, skebia sis portalas rajono naujienas, pasirodo, kad ne visas, siuo metu yra numatyti teisiamieji posedziai rajono tarybos nariui, kaltinimai idomus, bet cia tyla, siaip rajonui yra labai aktuali informacija, bet visiska tyla, nors info viesai preinama, tai cia vadinasi objektyvi teisinga spauda?

  • 2021-10-14 at 11:06
    Permalink

    Atėjau visiems laikams, Širvintos! čia gera gyventi! – Pinskuvienės Živilės garsūs šūkiai!
    Važiuoju atostogauti, kur tik noriu, gyvenu Vilniuje, važinėju į Vilnių už rajono gyventojų pinigus. Dėl Širvintų rajono gyventojų problemų jai dzin. Durneliai buvome, durneliais ir mirsime. Yra apie ką pagalvoti! Kaip reikia gauti visą medžiagą ir peržiūrėti baseino statybos.
    Koks bus pasiūlymas.

  • 2021-10-14 at 08:16
    Permalink

    Praeitą savaitę merginos su vyrais atostogavo Turkijoje. Viena su Jonu. O su kuo buvo ta kita?

  • 2021-10-14 at 06:49
    Permalink

    Karminės skolos atiduodamos mergaitėms

  • 2021-10-13 at 22:59
    Permalink

    Polisininkai kalba, kad vyras iš tiesų geras, dukra su juo pasiliko.

  • 2021-10-13 at 21:20
    Permalink

    Jei čia eilinis šmeižtas, administracijos direktorės vyras, berods, policininkas, galėtų vieną kartą tokiems bajeriams duoti atsaką

  • 2021-10-13 at 20:48
    Permalink

    Gal čia buvo metinė užduotis, kurią gavo iš savo ponios

  • 2021-10-13 at 20:30
    Permalink

    Prie ko čia šeima. Gal tiesiog viešus ir privačius interesus suderino…

  • 2021-10-13 at 18:27
    Permalink

    Kažką sumaišėt. Direktorės labai graži šeima.

  • 2021-10-13 at 15:12
    Permalink

    Įvykis , primenantis Šimašiaus istoriją :)))

  • 2021-10-13 at 14:45
    Permalink

    Sveikiname administracijos direktorę ir sporto centro rangovą sukūrus gražią ir tvirtą porą. Linkime gražaus gyvenimo dovanų gautame jaukiame bute Vilniuje.

  • 2021-10-12 at 21:27
    Permalink

    Kaip čia Sarpauskui merė padėkojo?

  • 2021-10-12 at 21:25
    Permalink

    Kaip tie tarybos posėdžiai, vieno žmogaus pasirašomas sprendimas ir gana Širvintų rajonui. Kol kas rajonui vadovauja vienas žmogus ŽIVILĖ PINSKUVIENĖ ir ilgai vadovaus, kol žmonės atsipeikės. Čia visiems aišku.

Comments are closed.