Xenon priekinių žibintų lemputės – ar jums tikrai jų reikia?

Rekomenuojama xenon iš ledauto.lt

    Per pastaruosius kelerius metus xenon priekinių žibintų lempučių pardavimas labai išaugo. Kai šios rūšies priekinių žibintų lemputės pirmą kartą pasirodė rinkoje, jos buvo specialiai sukurtos naudoti prabangiuose automobiliuose, tačiau šiandien dauguma žmonių renkasi jas montuoti savo automobiliuose už prieinamesnę kainą.

   Tokius žibintus žmonės renkasi savo automobiliuose todėl, kad jie sukuria daug ryškesnę šviesą ir leidžia vairuotojams geriau matyti tamsiu paros metu. Šiandien iš karto galima atpažinti bet kurią transporto priemonę, kurioje sumontuotos ksenoninės priekinių žibintų lemputės, nes jų skleidžiama šviesa yra daug ryškesnė.

Nors ši apšvietimo technologija taikoma jau daugiau kaip 10 metų, daugelis žmonių vis dar mažai žino apie šią apšvietimo rūšį ir jos veikimą. Todėl toliau pateikiame šiek tiek informacijos apie šią apšvietimo rūšį, kuri jums gali būti naudinga.

Kaip veikia šios priekinių žibintų lemputės?

   Jos veikia naudojant aukštos įtampos kibirkštį, kuri savo ruožtu įžiebia lemputės viduje esančias ksenono dujas. Pačią kibirkštį sukuria lemputėje esantis balastas, o dėl šios kibirkšties kibirkšties gali būti aktyvuotos lemputėje esančios dujos.

   Taigi, ar galiu savo automobilio priekiniuose žibintuose pakeisti halogenines lemputes į šias?

   Tai vienas iš dažniausių klausimų, kuriuos užduoda žmonės, svarstantys galimybę savo automobiliuose sumontuoti ksenonines priekinių žibintų lemputes. Atsakymas į šį klausimą yra teigiamas. Norėdami pakeisti halogenines lemputes savo automobilyje ksenoninėmis, galite įsigyti HID keitimo rinkinį arba tiesiog nusipirkti ksenoninių lempučių. Tačiau pagrindinis pertvarkymo rinkinio įsigijimo trūkumas yra kaina. Jie kainuoja nemažai pinigų, todėl, jei jūsų biudžetas ribotas, labai rekomenduojame įsigyti tik lemputes.

   Įsigydami pakaitines xenon priekinių žibintų lemputes savo transporto priemonei, įsitikinkite, kad jos turi tokio paties tipo jungtį, kaip ir šiuo metu jūsų transporto priemonėje esančios lemputės. Jei nesate tikri, patartina išimti vieną iš dabartinių lempučių, kad pamatytumėte, kokia ji yra, arba, jei nežinote, kaip jas išimti, peržiūrėkite savininko vadovą.

Užsakymas ŠS 21-132