Širvintų rajono savivaldybė skelbia konkursą UAB „ŠIRVINTŲ VANDENYS“ direktoriaus pareigoms eiti

Širvintų rajono savivaldybės administracija skelbia konkursą uždarosios akcinės bendrovės „Širvintų vandenys“ (buveinė: Plento g. 19, Širvintos, įmonės kodas 178230181, teisinė forma – uždaroji akcinė bendrovė) (toliau – UAB „Širvintų vandenys“, Bendrovė) direktoriaus pareigoms eiti.

Pareiginės algos dydis – 2 280,00 Eur (neatskaičius mokesčių).

Kvalifikaciniai reikalavimai pretendentui į UAB „Širvintų vandenys“ direktoriaus pareigas:

  1. Turėti aukštąjį aplinkos inžinerijos mokslų vandentvarkos studijų krypčių grupės išsilavinimą.
  2. Turėti ne mažesnę nei 1 metų vadovaujamo darbo patirtį arba ne mažesnę nei 3 metų darbo patirtį vandentvarkos srityje.
  3. Išmanyti Lietuvos Respublikos Konstituciją, Lietuvos Respublikos įstatymus, Lietuvos Respublikos Vyriausybės nutarimus ir kitus teisės aktus, reglamentuojančius uždarųjų akcinių bendrovių veiklą, darbo santykių reguliavimą, viešuosius pirkimus ir kitų Bendrovei nustatytų tikslų ir uždavinių vykdymą, Širvintų rajono savivaldybės tarybos sprendimus, Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymus, Bendrovės įstatus, šiuos pareigybės nuostatus ir gebėti juos taikyti.
  4. Žinoti, išmanyti ir gebėti pagal kompetenciją savo darbe taikyti teisės aktus, reglamentuojančius geriamojo vandens tiekimo, nuotekų ir paviršinių nuotekų tvarkymo veiklą bei priežiūrą, atliekų tvarkymą, vandentvarkos infrastruktūros projektų rengimo, įgyvendinimo ir administravimo klausimus.
  5. Išmanyti ir gebėti praktiškai taikyti Dokumentų rengimo taisykles, Dokumentų tvarkymo ir apskaitos taisykles, suprasti įstatymų ir norminių teisės aktų reikalavimus, veiklos organizavimo ir veikimo principus.
  6. Mokėti valstybinę lietuvių kalbą.
  7. Sklandžiai dėstyti mintis žodžiu ir raštu.
  8. Turėti strateginio ir finansų išteklių planavimo, pokyčių valdymo, dalykinio bendravimo įgūdžių, gebėti formuoti, motyvuoti ir valdyti komandą, mokėti sėkmingai organizuoti ir planuoti Bendrovės darbą, būti orientuotam į tikslus, operatyviai reaguoti į pokyčius, sistemiškai analizuoti ir objektyviai vertinti situaciją bei priimti optimalius sprendimus, gebėti atlikti teisės aktų, apibrėžiančių Bendrovės funkcijų vykdymą, analizę ir pritaikymą.
  9. Būti susipažinusiam su aplinkotvarkos kompiuterinėmis informacinėmis sistemomis, pavyzdžiui, DSAIS, GPAIS, APVAGIS ir kt.
  10. Mokėti dirbti Microsoft Office programiniu paketu.
  11. Turėti B kategorijos vairuotojo pažymėjimą.

Asmenys, pageidaujantys dalyvauti konkurse UAB ,,Širvintų vandenys“ direktoriaus pareigoms eiti (toliau – pretendentai), privalo pateikti šiuos dokumentus:

  1. Prašymą leisti dalyvauti konkurse, adresuotą Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktoriui.
  2. Asmens tapatybę, išsilavinimą patvirtinančius dokumentus, kitus dokumentus, patvirtinančius pretendento atitiktį kvalifikaciniams reikalavimams.
  3. Vadovaujamo darbo ar (ir) darbo vandentvarkos srityje patirtį patvirtinančius dokumentus.
  4. Gyvenimo aprašymą – nurodyti vardą, pavardę, gimimo datą, gyvenamosios vietos adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, išsilavinimą, darbo patirtį, savo privalumų sąrašą (nurodyti dalykines savybes).
  5. Užpildytą pretendento anketą (Konkurso uždarosios akcinės bendrovės „Širvintų vandenys“ direktoriaus pareigoms eiti organizavimo tvarkos aprašo 1 priedas).
  6. Savo, kaip Bendrovės vadovo, veiklos programą, kurioje išdėstyti pretendento siūlymai dėl Bendrovės veiklos (tikslų, prioritetų, jų įgyvendinimo būdų ir kt.), taip pat vadovavimo nuostatos.

Pretendentai dokumentus skelbime nurodytu adresu pateikia asmeniškai Širvintų rajono savivaldybės administracijos Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriuje, siunčia juos registruotu laišku arba elektroniniu paštu. Asmeniškai pateikiant dokumentus, turi būti pateikti dokumentų originalai ir kopijos (dokumentus priėmęs asmuo, patikrinęs, ar dokumentų originalus atitinka pateiktosios dokumentų kopijos, grąžina dokumentų originalus pretendentui dokumentų priėmimo metu). Registruotu laišku ar elektroniniu paštu pateikiamos dokumentų kopijos, kurios konkurso dieną sutikrinamos su dokumentų originalais.

Dokumentai priimami Širvintų rajono savivaldybės administracijos Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriuje, 317 kab. (Vilniaus g. 61, Širvintos), taip pat elektroniniu paštu: savivaldybe@sirvintos.lt iki 2021 m. gruodžio 21 d.

Pateikiant dokumentus kilus pagrįstų abejonių dėl pretendento atitikties konkurso skelbime nurodytiems kvalifikaciniams reikalavimams ir dėl pateiktų dokumentų patikslinimo ar papildymo (sprendimą priima Širvintų rajono savivaldybės administracijos direktorius), terminas gali būti pratęstas 5 kalendorinėms dienoms, jeigu pretendentai yra papildomai paklausiami dėl papildomų dokumentų pateikimo.

Pasiteirauti ir gauti išsamią informaciją apie skelbiamą konkursą galima telefonu 8 670 44841 ir elektroniniu paštu indre.vasiliauskaite@sirvintos.lt.

Konkurso paskelbimo data – 2021 m. gruodžio 7 d.

Pretendentai, kurie atitinka kvalifikacinius reikalavimus ir yra pateikę privalomus nurodytus dokumentus, apie pokalbio datą ir laiką bus informuoti atskirai.

Pretendentų atrankos būdas – testas žodžiu (pokalbis).

Gali būti aktualu: Dynamics 365