Kalėdinis sveikinimas iš Musninkų miestelio

  Už lango nuostabus Kalėdų oras – gausiai drebia sniegas ir žvarbus vėjas vis kėsinasi palįsti po paltu. „Ach, kokios nuostabios Kalėdos,“ – džiūgautų optimistas. „Šalta ir nejauku,“ – jam atkirstų viskuo nepatenkintas bambeklis. Bele kiek besiskųsdami blogėjančiu gyvenimu, baigiančia visus užkankinti pandemija, įvairiais pavojais pasienyje, nesantaikomis valstybėje ir nerimu dėl ateities, visai užmiršome ir net nepastebime to, kas kiekvieno mūsų gyvenimuose gerėja.

    O juk turime pripažinti – šiemet Kalėdos geresnės, nei pernai. Jau galime susitikti ir apsikabinti tuos, kurie visada gyvena mūsų širdyse. Atsargiai, saugantis, bet jau galime. Net susitikti renginiuose jau galime. Na ir kas kad ribotai ir su kaukėmis, bet jau galime.

     Nors mes, iš inercijos paskendę prieššventinėse mintyse vis skubam, lekiam, bet visi mūsų keliai veda į namus, o visos mintys – pas artimuosius. Ko gero, nėra nieko malonesnio, iš šalto lauko įžengti į namus, kur visada šilta ir saugu, kur tavęs laukia tie, kuriuos myli.

    Susėdę prie balto Kūčių stalo, prisiminkime, kokie esame stiprūs ir gebantys įveikti negandas bei sunkumus. Kokie esame drąsūs ir ryžtingi, kai to reikia. Palinkėkime vienas kitam sveikatos, ryžto, drąsos ir begalinės kantrybės. Tegul kiekvienuose namuose krykštauja vaikai ir anūkai, lai savo išmintimi mus vis džiugina senoliai.

   Lai ant Jūsų (ir mano) namų slenksčio kasdien į duris beldžiasi geros naujienos, džiugūs pranešimai ir patys nuoširdžiausi žmonės.

   Linkiu, kad mūsų visų languose šviestų laimė, meilė ir viltis. Linkiu kasdien džiaugtis mažais dalykais, juk jie ir sudaro mūsų gyvenimus.

Visada su Jumis ir dėl Jūsų

Neringa ir „Krašto žinios“

iš Musninkų miestelio

3 thoughts on “Kalėdinis sveikinimas iš Musninkų miestelio

  • 2021-12-31 at 14:27
    Permalink

    Sveiku, kūrybingu, darbingu ateinančiu metu Jums ir Jūsų šeimai.

  • 2021-12-31 at 14:24
    Permalink

    Sveikų, kūrybingų , viltingų Naujuju 2022-uju, Jums ir Jūsų šeimai , miela Neringa.

  • 2021-12-26 at 09:19
    Permalink

    Ačiū jums už gražius palinkėjimus, tegu ir jus supa mylintis žmonės, kurie sušildytų savo buvimu. Sveikatos jums.

Comments are closed.