Lietuva pradeda rinkti DAIKTUS, RŪBUS IR BATUS ukrainiečiams

PAPILDYTA. Dėl didelio paaukotų daiktų kiekio Raudonasis kryžius STABDO daiktų ir rūbų rinkimą. Kviečiame paruoštą paramą dar palaikyti. O kas negalite saugoti pas save, rinksime ir sandėliuosime tam skirtose patalpose. Jie tikrai ateityje bus reikalingi. Ačiū visiems prisidedantiems!

Mieli Širvintų krašto žmonės,
Lietuva pradeda rinkti DAIKTUS, RŪBUS IR BATUS ukrainiečiams, išgyvenantiems karo siaubą.
Parama, kurios rinkimo procesą koordinuoja Lietuvos Raudonasis Kryžius, bus vežama tiesiai į Ukrainą ir dalinama žmonėms, kuriems teko palikti namus ir slėptis, nepasiėmus reikalingiausių daiktų, drabužių.
Kelios Širvintų organizacijos( Parapijos globos namai, Širvintų Tėkmės mokykla ir Musninkų vaikų dienos centras( asociacija MUSI) apsijungė bendram darbui ir kviečia kita Širvintų rajono organizacijas, bendruomenes ir pavienius žmones prisidėti prie paramos ir aukoti, tai ko prašo Raudonasis kryžius:
Aprašas: ✨Šiltus vyriškus, moteriškus, vaikiškus drabužius (striukes, paltus, megztinius, džemperius);
Aprašas: ✨Šiltus vyriškus, moteriškus, vaikiškus batus;
Aprašas: ✨Pledus, antklodes, patalynę, miegmaišius, rankšluosčius;
* Jogos kilimėlius.
* Prašome, kad visi drabužiai ir kiti daiktai būtų sudėti į maišus, surūšiuoti pagal tipą, dydį ir kam – vyrams, moterims ar vaikams rūbai, batai yra skirti.
Aprašas: 🌟Ant maišo informacija turėtų būti užrašyta lietuvių arba anglų kalbomis, taip pat pažymėta, kiek ir kokių daiktų, rūbų ar batų maiše yra vienetais. Pavyzdžiui: „Striukės, L dydis, moteriškos, 3 vnt.“ ir pan.
* Renkame tik naujus arba mažai dėvėtus, geros būklės ir švarius daiktus, rūbus, batus.
Pasidalinkite šia informacija su savo draugais.
Ryt ir poryt – vasario 28 ir kovo 1d. dovanojamus daiktus galite atvežti:
1. Širvintose – į Širvintų Parapijos globos namus, adresu P. Cvirkos g. 15, Širvintos, Kontaktinis asmuo – Laura Kirtiklienė Mob.: 860180512 Darbo laikas: Vasario 28d., kovo 1d. 10:00 – 17:00
2. Bagaslaviškyje Širvintų “Tėkmės” mokykla, adresu Klevų 5, Bagaslaviškis, Kontaktinis asmuo – Jūratė Gvozdienė Mob.: 860678969
Darbo laikas: Vasario 28d.,. 9:00 – 20:00, Kovo 1d. 9:00 – 18:00
3. Musninkuose vaikų dienos centras “Aitvarai” (Gelvonų g. 6, buvusi ambulatorija), Darbo laikas: Vasario 28d. ir Kovo 1d. 13:00 – 17:00, kontaktinis asmuo Judita Korsakienė Mob.: 861592611
Bet kokiais iškilusiais klausimais kreipkitės į paramos rinkimo koordinatorę – Juditą Korsakienę: mob.: 861592611

2 thoughts on “Lietuva pradeda rinkti DAIKTUS, RŪBUS IR BATUS ukrainiečiams

  • 2022-02-28 at 08:31
    Permalink

    Kaip dabar jaučiatės tie, kuriais prisidengē rusofobai, siekiantys patekti į valdžią? Koks jausmas būti naglai apgautiems?

  • 2022-02-28 at 08:17
    Permalink

    Atšaukiame leidimą maršistų renginiui “Didysis šeimos gynimo maršas”, kuris turėjo vykti gegužę. Mes sekame viešąją erdvę ir matome, kad buvę ar esami šio renginio iniciatoriai aktyviai palaiko Rusijos veiksmus, ne tik Kremliaus skleidžiamas iškrypusias vertybes. Karas yra aiški riba – jei net jis jiems nepadėjo atsitokėti, mes neleisime, kad renginys taptų platforma kitų žmonių kvailinimui. Nepatinka – galite eiti į teismą

Comments are closed.