Automobilis partrenkė į kelio važiuojamąją dalį išbėgusią vienuolikmetę

   2022-03-28 apie 16.50 val., Širvintų r., Širvintų sen., Kabaldos k., Paširvinčio g., ties pastatu Nr. 19, automobilio Audi A3, vairuotoja, gim. 1994 m., partrenkė į kelio važiuojamąją dalį išbėgusią nepilnametę mergaitę, gim. 2011 m., gyv. Širvintų r., Širvintų sen.,  kuri po eismo įvykio buvo išvežta stebėjimui į Santariškių ligoninės vaikų ligų skyrių.

   2022-03-30 iš mergaitės motinos gauta papildoma informacija, kad medikai po pakartotinių tyrimų nustatė daugybinius lūžius. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

    Širvintų rajono Policijos komiasriato Bendruomenės pareigūnės nuolat vaikams veda saugaus eismo pamokėles, akcentuojant, kad nei pro automobilio priekį nei pro galą vaikai nebėgtų per gatvę, o išlipus iš automobilio BŪTINA palaukti kol automobilis nuvažiuos ir apsidairius, įsiklausius ir įsitikinus, kad saugu, neskubant pereiti gatvę ar kelią. Bet vaikai yra vaikai jiems reikia nuolat priminti – tėveliai ar atsakingi už vaiką tam tikru metu turi nepamiršti priminti vaikams apie saugumą!!!

Parengta pagal policijos informaciją

One thought on “Automobilis partrenkė į kelio važiuojamąją dalį išbėgusią vienuolikmetę

  • 2022-04-04 at 23:11
    Permalink

    Taip ir būna, tėvai vaikų nemokina būt atsargiais. O paskui kenčia ir vaikas, ir vairuotojas

Comments are closed.