Teismas: UAB „Lelija“ per 3 mėnesius privalo atlaisvinti ir išregistruoti griuvėsius

  Vilniaus apygardos teismas 2022 m. balandžio 5 d. nutartimi ATMETĖ UAB „Lelija“ apeliacinį skundą kaip nepagrįstą ir paliko galioti ankstesnį sprendimą. T. y. Vilniaus regiono apylinkės teismo Širvintų rūmų 2021 m. lapkričio 10 sprendimą įpareigoti UAB „Leliją“ per 3 mėnesius atlaisvinti ir išregistruoti taip vadinamus „statinius”.
   Apie tai savo facebook puslapyje praneša Širvintų rajono savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė.
   Merė rašo: „Tyliai vilsimės, kad neprireiks imtis tokių priemonių, kaip „Atžalyno“ pamatų istorijoje, kai atlaisvinti valstybinės žemės sklypą apsileidę privatininkai sugebėjo tik įsikišus antstoliams.
   Garsiai vilsimės, kad pagaliau atlaisvintas valstybinės žemės sklypas pagaliau sulauks tikrų, o ne menamų, tik pasakas sugebančių sekti, investuotojų.
   Ačiū Nacionalinės žemės tarnybos vadovams ir tarnybos bei savivaldybės teisininkams už sugebėjimą atsilaikyti. Iššūkis buvo tikrai rimtas.
   Su nekantrumu lauksime liepos 5-osios!“

One thought on “Teismas: UAB „Lelija“ per 3 mėnesius privalo atlaisvinti ir išregistruoti griuvėsius

  • 2022-04-09 at 10:26
    Permalink

    Kodėl Živilė Pinskuvienė savo socialiniuose tinkluose skelbia rajono informaciją?
    Ko jinai bijo rajono gyventojų, nes dauguma gyventojų ją išmetė iš draugų. Liko kiti rajonai, kurie jos nepažįsta. O jeigu pažįsta tik iš drabužių demonstravimo, jos. sociliniuose paliekami komentarai – graži, šaunuolė, puiki, kandidatė į prezidentus (neaišku kokia valstybė ). O kiti komentarai ištrinami. kodėl? Blynai svyla Širvintų rajone.!!!!!!!!

    Už tai jinai dabar nori pasirodyti, kad jinai laimi kažkokius kitus teismus.
    Nuomos sutartis galima nutraukti tada, kai nevykdomi įsipareigojimai.Tai labai paprasta.
    Nuostolius 300000 Eur , plius 309245,21 Eur , tegul atlygina konkretus asmuo – Živilė Pinskuvienė( (turtingas žmogus,juk demonstruoja savo namus ir turtą)
    Jeigu nemoka dirbti!!!!!!!!

Comments are closed.