Nemaloni situacija: į mergaitę pataikė kiaušiniu

Viešiname nemalonią situaciją
   Šiandien (liepos 3 d.) apie 17:30-18:00 val., Širvintose, ties Vilniaus g. 45 daugiabučiu, moteris su mažamete mergaite ėjo šaligatviu kai kažkas iš minėto namo pro langą metė žalią kiaušinį ir pataikė mergaitei į koją, kiaušinis išsitaškė ir ištepliojo kojytę bei basutes. Šis netinkamas elgesys traktuojamas kaip chuliganiškas (nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas). Vasara – atostogų metas, gal taip išdykauja vaikai likę vieni namuose ir nekontroliuojami???
   Pagal Administracinių nusižengimų kodeksą 481 straipsnis. Nedidelis viešosios tvarkos pažeidimas. (Necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą 30 iki 140 eurų (administracinis nusižengimas, padarytas pakartotinai užtraukia baudą nuo 140 iki 240 eurų).
    Policija perspėja, netinkamas egesys visada turi nemalonias pasekmes!!! Prašome visuomenės kultūros ir atsakingumo! Gal nenaudėliai paskaitys postą ir susimąstys⁉️
Širvintų policijos komisariato informacija