KAS TIE JIE? ir toliau demonstruoja puikią formą

   Širvintų protmūšių fronte nieko naujo: vėl labiau nei užtikrintai nugalėjo KAS TIE JIE?, nors šiandien jiems atiteko tik ( 🙂 ) vienas prizas: LSDP Širvintų skyrius dovana už blic turą.
   O kitoms komandims, trečiadienį susirinkusioms Alkanas Briedis Širvintos sekėsi taip:
   Itin stipriai finišavę GIN&RUM iškovojo ne tik sidabrą, bet ir UAB Aplinkos Tvarkymo Technika įsteigtą prizą bei Pergalė dovanas. Bronzos medaliais dabinosi vis tvirčiau besijaučiantys, tik gal kiek stabilumo stokojantys BRIDŽGERIAI. Nuo pastarųjų tik taškeliu atsilikę KOVOTOJAI, matyt, nelabai liūdėjo, nes tądien gimtadienį šventė Kovotojas Darius, kuris yra ir Širvintų rinktinės narys. Dar sykį sveikiname!!!
   BOKŠTAS ir vėl buvo nenuspėjamas: po labai sėkmingo starto vėl pritrūko ištvermės ir sėkmės. Komandinės lentelės sąrašą užbaigė TIE, KURIŲ NEDAUG.
   Na o “Laimės ratas” nusprendė, kad kiekvieną penktadienį Krašto žinios skelbiamo “Savaitės klausimo” prizas, kurį įsteigė Draustukas atiteko nugalėtojų komandos nariui, kuriam priklauso el.paštas sve***@***.**m.
   O didžiausia intriga buvo pabaigoje: pasibaigus žaidimui didysis ekranas rodė, kad širvintiškiai antri Lietuvoje! Deja, didžiųjų divizionų žaidimų rezultatai dažniausiai vėlioja (daugiau komandų, ilgesnės pertraukos ir taškų skaičiavimas…), tad galiausiai širvintiškiai su XEBRYTE pasidalino 13-14 vietas, kas irgi yra nuostabus rezultatas. O jei pažiūrėsime, kad jie vienu tašku aplenkė šio sezono lyderius ŠČIOGOLEVAIČIUS, turėtų dar labiau “sužvaigždėti” 😉
   Taigi, laukiame kito trečiadienio su nekantrumu ir tikėdamiesi eilinių staigmenų, azarto, žinių ir geros nuotaikos! Ir žinome, kad iki sezono uždarymo, kurį dovanos UAB „Ekmeta“ , Smailių poilsiavietė ir Širvintų tėvų ir vaikų klubas liko visai nedaug, o ten tai bus….
   Iki!