Limfodrenažinis aparatas svorio metimui ?

    Jei jums sunkiai sekasi siekti svorio metimo tikslų, verta išsiaiškinti, ar nėra pagrindinės problemos, kuri jus stabdo. Sveika ir veiksminga limfinė sistema yra labai svarbi, kad jūsų organizmas galėtų apsivalyti ir išlaikyti sveiką svorį. Limfinė sistema yra svarbi mūsų imuninės sistemos dalis, ji padeda organizmui atsikratyti toksinų, atliekų ir kitų nepageidaujamų medžiagų, įskaitant infekcijas, bakterijas ir vėžines ląsteles. Ją sudaro plonų vamzdelių, vadinamų limfagyslėmis, ir limfmazgių (arba liaukų) tinklas, išsidėstęs po visą kūną, jie šalina organizmo atliekas. Be arterinės ir veninės kraujotakos, tai yra trečioji kraujotakos sistema.

Limfinė sistema

  Tačiau limfinė sistema neturi savo siurbimo mechanizmo, todėl ji priklauso nuo reguliaraus judėjimo ir gilaus kvėpavimo, padedančio limfos skysčiui tekėti. Jei jaučiatės pavargę, apskritai prastai jaučiatės, laikote papildomą svorį, sutriko miegas, sutriko hormonų pusiausvyra, dažnai sergate infekcijomis, jus vargina pilvo pūtimas ir paburkimas, dėl to gali būti kalta sulėtėjusi limfinė sistema.

Limfodrenažo procedūra

  Foto iš https://www.salonams.eu/kosmetologiniai-aparatai-veido-ir-kuno-prieziurai/kuno-prieziuros-iranga/presoterapijalimfodrenazas

   Tačiau yra vienas sprendimas, kuris gali padėti. Limfodrenažo procedūra (kitaip vadinama limfos masažu) gali padėti numesti svorio ir pagerinti bendrą sveikatos būklę. Limfodrenažo procedūra gali padėti išjudinti limfą, padėti organizmui atsikratyti antsvorio ir suteikti gaivesnę išvaizdą – neužsikimšusios poros ir mažiau paburkusi oda jei neturite laiko masažui arba limfodrenažinis aparatas gali padėti pakeisti masažo procedūrą.

  Tai labai atpalaiduojanti limfodrenažo procedūra, kurią atlieka specialiai apmokytas limfodrenažinio masažo specialistas, atliekamas švelnus, ritmiškas masažas. Tai labai švelnus, neinvazinis metodas, kurio metu lengvu spaudimu imituojamas natūralus limfinės sistemos judėjimas, skatinantis limfos skystį laisvai tekėti po kūną ir per limfmazgius.

   Spaudimas padeda pagreitinti limfos skysčio cirkuliaciją, o tai skatina atliekų ir toksinų šalinimą ir stiprina imuninę sistemą. Po kiekvieno masažo toksinai ir tarp ląstelių susikaupusios atliekos pasišalina natūraliai. Procedūra padeda sumažinti patinimą ir vandens susilaikymą bei pagerinti celiulito išvaizdą. Limfodrenažas taip pat gerina kraujotaką, atpalaiduoja kūną ir kovoja su lokalizuotais riebalais. Daugelis klientų praneša, kad po masažo jų liemuo tapo lieknesnis, o vandens perteklius sumažėjo.

  Po masažo jūsų kraujotakos sistema gali greitai pašalinti visus papildomus skysčius ir toksines sankaupas. Tai ne tik pagerina savijautą, bet ir gali paskatinti svorio metimą, nes daugelis žmonių pastebi, kad masažas suteikia daugiau energijos pradėti sportuoti.

   Nors limfodrenažas yra puiki svorio metimo priemonė, svarbu prisiminti, kad nors jis gali padėti detoksikacijai, jis negarantuoja dramatiškų rezultatų. Vis dėlto jis padeda įgyvendinti gerai parengtą sveiką svorio metimo programą, į kurią įeina fiziniai pratimai ir sveika mityba. Tačiau jei jau laikotės sveikos gyvensenos ir norite susikurti optimalią vidinę sistemą, limfodrenažinis masažas yra puikus būdas paremti savo svorio metimo strategiją.

Limfodrenažas gali:

  • sumažinti tikimybę susirgti nedidelėmis peršalimo ligomis ir virusais; jis padeda organizmui kovoti su infekcijomis, pagreitina gijimą ir atsigavimą po ligos.
  • padėti sumažinti vandens susilaikymą; pavyzdžiui, kadangi limfos sistema neturi siurblio, jei ilgai sėdite nejudėdami, limfa negali lengvai tekėti, todėl gali patinti pėdos ar pirštai.
  • skatina lieknėjimą, nes pagerėjus limfos sistemai, pagerėja medžiagų apykaita, o tai padeda efektyviau deginti kalorijas.

Užsakymas ŠS 22-116