Dovanėlės keliaujantiems į žinių pasaulį

  Artėjanti Rugsėjo 1-oji – svarbi data daugeliui šeimų. Sunkiau besiverčiančios šeimos šios dienos laukia su dideliu rūpesčiu ir nerimu, kadangi išleisti vaikus į mokyklą yra nemenkas finansinis iššūkis, ypač kai šeimoje jų auga ne vienas, arba vaikus augina vienas iš tėvų.

 Kad artėjantys mokslo metai nekeltų rūpesčių, o skatintų vaikus domėtis ir siekti savo tikslų, bei siekdami šeimoms nors šiek tiek palengvinti pasiruošimą mokyklai kasmet aplankome sunkiau gyvenančių šeimų vaikus su dovanomis – mokyklinėmis priemonėmis.

Lietuvos socialdemokratai ne vienerius metus organizuoja socialinę akciją „Būk – pirmūnas“.  Širvintų rajone šią akciją globoja Širvintų rajono savivaldybės tarybos narė ir LSDP Širvintų skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė. Bičiulių pastangų dėka paremtos šeimos mokslo metų pradžią pasitiks kažkiek lengviau.

Skyriaus pirmininkė Anna Kuznecovienė dėkoja visiems bičiuliams, kurie prisidėjo prie šios prasmingos akcijos įgyvendinant vaikų svajones. Atskira padėka Editai Tviragienei, Sauliui Voveriui, Petrui Jurevičiui už organizavimą.

   Akimirkos, kai matai besišypsančias vaikų akis įkvepia noro nesustoti ir stengtis toliau, nes kiekviena vaiko šypsena yra pati didžiausia dovana mums. Linkime sėkmės mokiniams keliaujant į žinių pasaulį.

   Šiais metais tai jau keturioliktoji „Būk pirmūnas“ akcija.

LSDP Širvintų rajono skyriaus informacija spaudai

One thought on “Dovanėlės keliaujantiems į žinių pasaulį

  • 2022-09-02 at 07:26
    Permalink

    Pradėkim mokyti soc.remtinus dirbti.

Comments are closed.