Šviečia naktį, šviečia dieną

   Vakar sulaukėme skambučio ir pikto monologo: “Šitokia elektros kaina, o dienos metu šviestuvai mieste šviečia”. Tiesa, pasitikslinus paaiškėjo, kad šviečia tik vienoje Širvintų miesto vietoje, bet darbuotojų, tikrinančių šviestuvus nebuvo. Tą patikrinome, nes dažnai pasiteisinama, jog buvo tikrinami šviestuvai.

  Kaltų šį kartą neieškosime (patys suprantate, visko nutinka ir kartais negeri dalykai netyčia pavyksta), tikėkimės, kad pakaks pastabos.  Tačiau norime priminti, kad kiekvienas mūsų esame miesto šeimininkai ir turime kartu rūpintis taupymu, saugumu ir kitais dalykais.

  Tad džiaukimės gražiais dalykais ir pastebėkime negeroves. Pastebėkime tam, kad kartu galėtume jas panaikinti.

 

5 thoughts on “Šviečia naktį, šviečia dieną

  • 2022-09-16 at 11:55
    Permalink

    Šviečia ir kaimuose, Vileikiškyje šviesa dega nuo 18.30 val., kai dar šviesu. O merė Rūtos laidoje per TV biedavojo, kad brangiai teko už elektrą mokėti.

  • 2022-09-16 at 10:14
    Permalink

    Centre viskas šviečia, fontanų muzika rėkia, žmonės kenčia…

  • 2022-09-16 at 09:23
    Permalink

    Čia tik kandžiai norėjau pasakyti, kad pirma dėrėtų pabandyti kreiptis į tarnybas, o jei šios nereaguoja, tada jau į žiniasklaidą.
    O šiaip šaunuoliai visi, kurie neabejingi
    Geros dienos

  • 2022-09-16 at 09:13
    Permalink

    P. Dainiau, jokio mygtuko negavau. Gerai, kad žmonės skambina. Svarbu, kad turėtų kam paskambinti. Ir kad problemas įvardija – labai gerai. Tai didelis žingsnis jų sprendimo link.
    Gydytojas irgi pirma ligą nustato, o tik po to ją gydo. Tad siūlau į problemų įvardijimo nelaikyti skundu.
    Pagarbiai, Neringa

  • 2022-09-16 at 09:05
    Permalink

    Pastebėjimas geras. Tik nesupratau, Neringa, Jūs gal įsidarbinote antraeilėse pareigose šviesų išjungėja? Kodėl Jums skambina?

    Kartą pastebėjau, kad gatvės šviesos vakare buvo uždegtos kai buvo dar šviesu tiek, kad skaityti laikraštį įstengtum. Kokia 15 min lempų galima buvo nedegti. Gal tai tik vienkartinis atvejis. Nesigilinau.

    Ir fontanus ne visada galbūt reikia laikyti įjungtus. Bet mūsų savivaldybė turtinga. Čia juk smulkmenos. Ne kartą apie tai buvo rašyta. Jau net nebesinori tą patį per tą patį kartoti. Vis tiek niekas nesikeičia. Pasakai ką nors kam nors, tai susiraukia kaip citrina, užpyksta, ragus atstato. Geriau nesikišti. Tada visiems būsi geras ir “teigiamas”

Comments are closed.