Pagarba ir padėka dviem šauniems pareigūnams

   Amžius – tai dovana, įgyta patirtis ir įdėtos pastangos saugant, gelbėjant Širvintų krašto žmones, jų turtą nuo ugnies, vandens, kitų nelaimių – prasminga veikla, už kurią esame dėkingi.
   Pagarba ir padėka dviem šauniems pareigūnams – ilgamečiams Širvintų rajono savivaldybės priešgaisrinės tarnybos ugniagesiams gelbėtojams, bendradarbių gerbiamiems už profesines ir asmenines charakterio savybes, atsisveikinantiems su darboviete suėjus pensiniam amžiui.
Musninkų ugniagesių komandos ugniagesiui gelbėtojui Zenonui Vilkevičiui, tarnyboje dirbusiam nuo 1992 metų. Jam – ir specialus Širvintų r. savivaldybės mero medalis „Už nuopelnus gyventojų saugai“.
  Šešuolėlių ugniagesių komandos ugniagesiui gelbėtojui Stanislavui Vasilevskiui dirbusiam nuo 2007 metų.
   Širvintų rajono savivaldybės merė Živilė Pinskuvienė kartu su vicemere Janina Pažusiene ir tarnybos direktoriumi Gintaru Pumpučiu šiandien padėkojo ugniagesiams už nepriekaištingą tarnybą, profesionalumą, pasiaukojimą ir palinkėjo naujuoju gyvenimo etapu nestokoti stiprios sveikatos, asmeninės laimės, ramaus dangaus virš galvos be dūmų uždangos!

5 thoughts on “Pagarba ir padėka dviem šauniems pareigūnams

  • 2022-10-13 at 13:05
    Permalink

    Aišku už ką balsuos žmonės, už tą, kuris rajono piniginę laiko rankoje!
    Šiuo metu piniginė viską gali.

  • 2022-10-13 at 12:10
    Permalink

    Šios dovanos – iš savivaldybės teritorijoje gyvenančių ir mokesčius mokančių pinigų

  • 2022-10-12 at 20:01
    Permalink

    jei žinočiau, kad ponia ar ponas teiks man kokį apdovanojimą, neičiau į renginį. stopūdovai.

  • 2022-10-12 at 11:28
    Permalink

    Gera dovanas dovanoti ne iš savo kišenės. Juk visus šiuos pamaloninimus , koncertus, atvirukus, dovanas apmokam visi mes – tie, kas mokesčius mokam.
    Tad susimąstykim. Nesantis valdžioje prie biudžeto pinigų neprieina. Iš ko jam dovanoti?

  • 2022-10-12 at 10:22
    Permalink

    Moka savivaldybė pagerbti darbuotojus, gyventojus. Kiek tai nuoširdu, sunku pasakyti.
    Vakar apdalino socialinius darbuotojus diplomais, dovanomis. Žmonėms to reikia, tą jie ir gauna – dėmesį, viešą įvertinimą. Neturiu abejoniu už ką jie balsuos per rinkimus.
    Ar gali kitos partijos kažką tam priešpastatyti? Gali, nors ir ne valdžioje. Bet, matyt, ne taip smarkiai nori tą padaryti

Comments are closed.