Kaip išsirinkti dvigulę patalynę?

    Dvigulės patalynės matmenys įprastai yra didesni už viengulės, nes ji turi užtikrinti ne vieno, bet dviejų žmonių komfortą. Dvigulės patalynės pasirinkimas tikrai nėra siauras, todėl naudinga išsiaiškinti, į kokius kriterijus vertėtų atkreipti dėmesį.

Pradėkite nuo tinkamų matmenų

   Patalynės matmenų įvertinimas yra pirmas dalykas, į kurį vertėtų atkreipti dėmesį. Dažniausiu pasirinkimu tampa 200×220 cm dydžio patalynė, kurios platų pasirinkimą galite rasti čia: https://epik.lt/collections/patalyne-200×220. Taip pat galite rinktis ir dar didesnių matmenų patalynę, pavyzdžiui, 220×240 cm dydžio (toks pasirinkimas idealiai tinka aukštiems žmonėms).

Rinkitės natūralius audinius

   Jūsų miegas bus kur kas kokybiškesnis, jei rinksitės natūralių audinių patalus. Pavyzdžiui, jei ieškote naujos antklodės, galite pasvarstyti apie šilko ar kupranugario vilnos užpildo gaminį, kuris užtikrins komfortą ir tarnaus ilgus metus. Patalynės užvalkalai taip pat turėtų būti pagaminti iš natūralių audinių: pavyzdžiui, tikrai nesuklysite pasirinkdami satino medvilnės patalynę, kurios prisilietimas yra labai malonus odai.

Patalynę derinkite prie miegamojo interjero

   Sukurti vientisą miegamojo interjerą tikrai nėra labai sudėtinga, nes šiandien turime galimybę rinktis iš įvairiausių spalvų ir atspalvių patalynės komplektų. Pavyzdžiui, jei jūsų miegamojo sienos yra nudažytos šviesiomis spalvomis, galite drąsiai rinktis ryškią ar įvairiais raštais margintą patalynę, o tuomet, jei sienos yra gana ryškios, rėksmingą interjerą „nugesinsite“ įvairiais šviesiais atspalviais (tokiu atveju tinka šviesiai pilka, balta ar pastelinių atspalvių patalynė).

Užsakymas ŠS Nr. 23-06