Mums svarbi JŪSŲ nuomonė. Kviečiame susitikti

Gerbiami rinkėjai,

   Į 2023 m. kovo 5 d. Savivaldybių merų ir tarybos narių rinkimus einame SKAIDRIAI, SĄŽININGAI, GARBINGAI. Mes nesirenkame rinkėjų gąsdinimo, represijų ar melo politikos. Tik skaidriuose rinkimuose laimėję jausimės oriai net jei rezultatai ir būtų kiek prastesni nei tikimės. MES VERTINAME JŪSŲ APSISPRENDIMĄ.  Kiekvienas iš Jūsų turi turėti galimybę neverčiamas, negąsdinamas, nebijodamas pasirinkti kokioje aplinkoje nori gyventi. Ar ir toliau būti verčiamais „klūpoti“, laukti kažkieno malonės ir bijoti, kad kažką ne taip pasakius, padarius, pasirašius ar ne ten, kur liepta pažiūrėjus, gali netekti darbo ar patirti kitų spaudimų. O tokių signalų jau turime.

  Susiklosčius tikrai ne demokratinei situacijai mūsų rajone, ribojant mūsų galimybes susitikti su rinkėjais, informuojame, kad kiekvieną pirmadienį nuo 17.00 iki 19.00 val. laukiame Jūsų Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyriaus būstinėje, adresu Vilniaus g. 77, 3 aukštas. Galėsite susitikti su mūsų skyriaus iškeltais kandidatais, aptarti Jums rūpimus reikalus, užduoti klausimus.

   Būtų smagu, jei apie savo ketinimus atvykti informuotumėte skyriaus pirmininkę Alytę Skeberienę tel. nr. 8 65 66 44 99 arba administratorę Jolantą Miselienę tel. nr. 8 620 85717. Nurodytu laiku laukiame ir nepasiskambinusių.

  Mūsų komandoje įvairių sričių specialistai – tarybos narės Alytė Skeberienė, Inga Matukaitė, didelį pedagoginio ir vadovavimo darbo stažą turinti Irena Sližauskienė,  ūkininkų sąjungos „Ūkininkų viltis“ pirmininkas Darius Šepkus, daugiametę patirtį turinti gydytoja Jūratė Šiukštienė, aplinkosaugos specialistas Romualdas Sližauskas, advokatas Česlovas Bakasėnas, ūkininkė Irena Ramankevičienė, visuomenininkai ir verslininkai Jolanta ir Arvydas Miseliai, ilgametis teisėsaugos darbuotojas Rimantas Kanapienis, buvęs socialinio darbo organizatorius Kęstutis Gečys, nuo pat įkūrimo „Šilumos ūkio“ finansus tvarkiusi ekonomistė Viktorija Urbanavičienė, jaunų šeimų ir naujos kartos ateities perspektyvomis besidominanti Karolina Snitkienė, ikimokyklinio ugdymo spec. pedagogė Aurelija Miselytė.

   Manau, kad tikrai turime temų, kurias galėtume aptarti. MUMS SVARBI JŪSŲ NUOMONĖ. Tokios tezės įrašytos mūsų programoje, tokios politikos laikomės jau ir priešrinkiminiu periodu. Su nekantrumu Jūsų laukiame.

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ Širvintų skyrius pirmininkė Alytė Skeberienė

Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” Širvintų skyriaus informacijaPolitinė reklama bus apmokėta iš “Demokratų sąjungos “Vardan Lietuvos” rinkiminės kampanijos sąskaitos pagal sutartį ŠS 22-04. Užsakymas ŠS 23-07-30